CHWALIMY SIĘ SWOIMI BONEBREAKER'AMI! :D
Moderator: Hoax
Re: CHWALIMY SIĘ SWOIMI BONEBREAKER'AMI! :D
Ja mam IoBowego Warlorda na dzwonkowym ogrze z obciętą ręką w ramieniu, która trzymała łańcuch. Zamiast niej wkomponowałem tam "mechaniczną" rękę od abomki. Na grzbiecie ogr ma "koszyk" owinięty sztandarami i rozmaitem uzbrojeniem. Niestety nie mam jak zrobić zdjęcia.
dziś skończyłem zabawy z green stuffem, warlordem z IoB i ogrem niestety fotki mogłem zrobić tylko komórką :/
Przy okazji pochwalę się BSB zrobionym tak, by wyglądał na sztandarowego i pasował do szeregów - z warlordami z IoBa (z prawej dla porównania) pewnie każdy wie jak jest
Przy okazji pochwalę się BSB zrobionym tak, by wyglądał na sztandarowego i pasował do szeregów - z warlordami z IoBa (z prawej dla porównania) pewnie każdy wie jak jest
Też mam podobnego BSB'ka zrobionego z warlorda IoB. Zrobiłem go z 2 sztandarów od clanratów. Mam zamiar też wykonać kolejnego z figurki night runnera i 2 sztandarów od stormverminów.
"War. War never changes".
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
To mój bsb jest trochę po przejściach, tak więc ręce ma stormverminów, w prawej ręce mieczyk, w lewej sztandar, chorągiewka z doomwheela i na ramieniu tarcza. Do tego żeby stał w 2gim szeregu kamień jest nieco bardziej pionowy, trochę gsowych skał i tombiakowa czaszka jako podpórka.
raat pisze:szczerze, to figurki night runnera bym nie dał psu na pożarcie, a co dopiero coś z niej robić one nawet nie przypominają szczurów
Ten model wg mnie jest dobry do konwersji BSB'ka. Dajesz głowę od stormvermina, korpus i nogi od night runnera i takie rączki, aby figs oburącz trzymał sztandar z przodu. I będzie gites sztandar armii.
"War. War never changes".
Miał być to jest. Oto mój BSB. Podstawka jeszcze do wykończenia, może jakieś drobne poprawki w malowaniu, ale ogólnie uznaję go za skończonego (mistrzem pędzla nie jestem i raczej nie będę)
Poza tym zdjęcia robione tosterem, żelazka nie mam, bez hejtów w tej kwestii proszę
(z racji okropnych zdjęć z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że na żywo prezentuje się zdecydowanie lepiej)
Uwagi oczywiście mile widziane
Poza tym zdjęcia robione tosterem, żelazka nie mam, bez hejtów w tej kwestii proszę
(z racji okropnych zdjęć z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że na żywo prezentuje się zdecydowanie lepiej)
Uwagi oczywiście mile widziane
- RedScorpion
- Falubaz
Witam
To ja też się pochwalę. Takie cóś nastrugałem.
To ja też się pochwalę. Takie cóś nastrugałem.
- RedScorpion
- Falubaz
Dzięki
Też gram skavenami od jakiegoś czasu, a fajnie móc zrealizować swój pomysł.
Też gram skavenami od jakiegoś czasu, a fajnie móc zrealizować swój pomysł.
- RedScorpion
- Falubaz
mamy z belialem wspolne konto, kiedys sklepowe. Ona gra faktycznie CHD i DE a ja SK i BOCH.