[Gdynia] Shaga vol.6 25.01.2013
Re: [Gdynia] Shaga vol.6 25.01.2013
to zapiście mnie, też jestem noobem, hiehie
Wszystko zależne od ilości chętnych ale raczej chciałem zrobić 4 bitwy.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Ta drużynówka polega na tym, że ?:
A) Gramy 3 vs 3 na jednym dużym stole (większa parówka).
B) Gramy 3 x 1 vs 1 i sumujemy wyniki poszczególnych graczy uzyskując wynik drużyn.
Z powyższej dyskusji rozumiem, że raczej B, ale w przeszłości grałem obie opcje na podobne punkty, więc chciałbym się upewnić.
A) Gramy 3 vs 3 na jednym dużym stole (większa parówka).
B) Gramy 3 x 1 vs 1 i sumujemy wyniki poszczególnych graczy uzyskując wynik drużyn.
Z powyższej dyskusji rozumiem, że raczej B, ale w przeszłości grałem obie opcje na podobne punkty, więc chciałbym się upewnić.
No to mamy komplet, niech tylko 6stka bez teamu dogada się kto z kim i ogień.Astrumis pisze:Na 90% będą, team:
Ja
Kacper Peek
Filip Bąkowski (Lemur)
Tomek - opcja B (przynajmniej ja tak rozumiem

Jak najbardziej opcja B. Gramy 1vs1
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Mnie możecie na chwilę obecną wypisać, bo nie mam pojęcia czy dam radę wpaść, a nie chciałbym rozwalać teamu w ostatniej chwili.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Gramy 3 gry, 4 to za dużo nawet na tak małe punkty. To moje zdanie, jakby co możemy to przegłosować. Jutro będzie kompletny regulamin 

Jestem w stanie wskazującym na pełnie szczęścia, regulamin jutro 

Panowie mamy jeszcze dwa miejsca! Zapisywać się!
W skrócie,
progi co 80pkt, widełki dla drużynowego liczenia 22 dolne, 38 górne. żadnych scenariuszy, 3 gry, jak skończymy 3cią wcześnie (do 15:30) to zagramy 4. Jak nie to macie więcej czasu na wieczorne sobotnie chlanie.
Parowanie normalne dla tego typu turnieju, kazda drużyna wystawia jednego gracza, z dwóch pozostałych z drużyny przeciwnej wybieramy sobie oponenta do wystawionego gracza no i Ci co zostaną grają ze sobą jako 3cia para. Jak ktoś nie skumał to wyjaśnię na miejscu albo zrobi tu ktoś bardziej cierpliwy i mający więcej czasu ode mnie.
Nie ma oceny malowania. Nie ma powtarzania armii w teamie.
Fanty przy 6 drużynach: Po 40zł dla graczy z pierwszej drużyny i po 20zł dla graczy z drugiej drużyny. Wpisowe 10zł.
Jak o czymś zapomniałem to Tomek wyklaruj co trzeba.
progi co 80pkt, widełki dla drużynowego liczenia 22 dolne, 38 górne. żadnych scenariuszy, 3 gry, jak skończymy 3cią wcześnie (do 15:30) to zagramy 4. Jak nie to macie więcej czasu na wieczorne sobotnie chlanie.
Parowanie normalne dla tego typu turnieju, kazda drużyna wystawia jednego gracza, z dwóch pozostałych z drużyny przeciwnej wybieramy sobie oponenta do wystawionego gracza no i Ci co zostaną grają ze sobą jako 3cia para. Jak ktoś nie skumał to wyjaśnię na miejscu albo zrobi tu ktoś bardziej cierpliwy i mający więcej czasu ode mnie.
Nie ma oceny malowania. Nie ma powtarzania armii w teamie.
Fanty przy 6 drużynach: Po 40zł dla graczy z pierwszej drużyny i po 20zł dla graczy z drugiej drużyny. Wpisowe 10zł.
Jak o czymś zapomniałem to Tomek wyklaruj co trzeba.

Polać mu dobrze gadaMalin pisze:Jak nie to macie więcej czasu na wieczorne sobotnie chlanie.