Moderatorzy - Rekrutacja
- RedScorpion
- Falubaz
Re: Moderatorzy - Rekrutacja
Mogę się zając działem raporty bitewne. Trochę tam moich raportów już jest a ruch i tak niezbyt wielki.
Większość modów na tym forum jest do wymiany - wiecie o czym mówię - ale akurat Helion jest ok - więc fajnie że się znalazł 
Czym innym jest jak Ci mod kasuje posta za język , a czym innym jest jak banuje użytkownika za to że mu się nie podoba co napisał lub zamyka cały topic....

Czym innym jest jak Ci mod kasuje posta za język , a czym innym jest jak banuje użytkownika za to że mu się nie podoba co napisał lub zamyka cały topic....

- swieta_barbara
- habydysz
Ja nie wiem o czym mówisz. Mógłbyś rozwinąć?PiotrB pisze:Większość modów na tym forum jest do wymiany - wiecie o czym mówię...
A ja mam pytanie takie, bo nagle mi się dostępny dział dla adminów i moderatorów dostępny zrobił, a jako takim moderatorem nie jestem - w galerii tylko PMotM zarządzam, zresztą nawet się nie mogłem doprosić możliwości, żeby dawać wątki do ogłoszeń, byłoby mi wygodniej.
W sumie to moglibyście dać mi pełnego moda, dział galerii czytam regularnie w całości, więc czasami coś poprawić mogę.

W sumie to moglibyście dać mi pełnego moda, dział galerii czytam regularnie w całości, więc czasami coś poprawić mogę.
Rasti pisze:A ja mam pytanie takie, bo nagle mi się dostępny dział dla adminów i moderatorów dostępny zrobił, a jako takim moderatorem nie jestem - w galerii tylko PMotM zarządzam, zresztą nawet się nie mogłem doprosić możliwości, żeby dawać wątki do ogłoszeń, byłoby mi wygodniej.![]()
Nie masz? Myslalem, ze dostales w czasie mojej absencji.
W takim razie dostaniesz pelnego moda na galerie, bo dobrze sprawdzasz sie przy PMOTM.
Nie, nie wiemy.PiotrB pisze:Większość modów na tym forum jest do wymiany
Nawet nie wiesz ile osob napisalo do mnie z nadzieja, ze nie mysle powaznie o Twojej kandydaturze do dzialu Empire.
Ja nie mam i nigdy nie miałem dostępu do podforum moderatorów. Tym samym nie miałem możliwości wspiać się na listę. Lidder tak samo.Ziemko pisze:Wytlumacze dlaczego starzy modowie niektorzy zostali usunieci, aby reszta zrozumiala.
Na wewnetrznym forum moderatorskim byla lista, zeby sie wpisac kto jaki dzial moderuje - ci co nie wpisali sie zostali usunieci.
Natomiast jesli napisza tutaj, ze dalej chca moderowac to bedzie dla mnie i reszty administracji sygnal, ze ktos nadal ma czas, checi i po prostu tego posta nie zauwazyl.
Dzieki temu bedzie po prostu zaktualizowany sklad moderatorski, bez martwych dusz.
Mam nadzieje, ze to jasne - Bless i Helion - w takim razie wracacie na swoje miejsca
Na Kwestii Zasad nie ma klęski urodzaju z aktywnością osób. Przywróćcie modów, a my przywrócimy porządek w galaktyce

pozdrawiam
Furion
- rudobrody79
- Falubaz
cieszą oczy takie wieściDibo pisze:Hej. Jak trzeba to z przyjemnością wezmę pod opiekę dział Beastmenów

Khuman powinien byc
edytowal by kazdego posta ktory nie konczylby sie "Skulls for the SkullThrone" czy jakos tak
edytowal by kazdego posta ktory nie konczylby sie "Skulls for the SkullThrone" czy jakos tak

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Niebawem nowe osoby zostaną pasowane na moderatorow. Czekamy jeszcze na zgłoszenia, żeby wybrać najbardziej pasujące osoby.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dodanie modowie:
Dwarfs - Rakso + Arbiter
Bestie - Dibo
Gry - Zaklinacz
Raporty - Red Scorpion
Galeria - Rakso
Szukamy jeszcze kogos bardzo kompetentnego do Plot i Mlot.
Dwarfs - Rakso + Arbiter
Bestie - Dibo
Gry - Zaklinacz
Raporty - Red Scorpion
Galeria - Rakso
Szukamy jeszcze kogos bardzo kompetentnego do Plot i Mlot.