Obława vol.6 - 08.02.2014

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Obława vol.6 - 08.02.2014

Post autor: Dymitr »

roszczeniowa ta młodzież dzisiaj ;)
Ale idea lokala w Opolu na którym przyjedziemy z obu stron wydaje się dobra
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Ty Dymi nie marudź i bierz przykład z Marysia :wink: Przxyjedź z nim do kato na turniej w Goblinie :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Opole na pewno odwiedzimy problemem jest tam format i mocno hobbystyczne podejscie (przewanie i mam na mysli ocene modelarki)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Jak poprosimy opolskich Gamblersów, to może nam coś przygotują :) Ale trzeba by wspóly termin ustalić, żeby nie jechać na 6 osobowego lokala.

@Suchy - Maryś już pojechał, czekam aż Ty przyjedziesz do nas. W marcu mamy euro na 99%
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

dam znać kiedy zatem :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dymitr - odezwij sie do Laika, on moze Ci coś powiedzieć o tym kiedy mamy wolny termin :)

Tak w ogóle to bylismy raz u was ekpia :* na rewizyte czekamy jeden Marys wiosny nie czyni :*

Podwysa nie licze (pojade do Opola za jego wizyte jak siadzie termin) :D Sam sie osobiscie rusz rudzielcu! :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Przyganiał rudy rudemu :roll: :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

No Dymitr. Radek Janik i Maryś będą w goblinie drugiego marca. Przynajmniej Maryś kasę już wpłacił. Zapraszamy :) :) :)
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Post autor: wychwa »

Na wstępie chciałem podziękować wszystkim którzy postanowili do nas wpaść ;] mam nadzieję że się nie zawiedli i dobrze się bawili. Dziękuję też moim przeciwnikom ( Sly , Durin , Szaitis ) za 3 pouczające bitwy. Naprawdę po prawie pół rocznej przerwie fajnie mi się grało ;] Mam nadzieję że wpadniecie na kolejne turnieje. A oto wyniki:

1. Szaitis VC
2.Domin TK
3.Suchy BRE
4.Pawlak EMP
5.wychwa EMP
6.Sly OK
7.Marks VC
8.Qc SK
9.Durin WOC
10.Marek.B LIZ
11.Kofta WOC
12.Jędras DW