Na pewno DoF 2 retrybucja, król Artur, Samurajowie, wormsy, aliena, pomyślę co jeszcze

Moderator: Zaklinacz Kostek
Ja mam biedronkę (i stację paliw gdzie zaopatruję się w piwo) tuż pod bokiem, jakieś 400 metrów wzdłuż drogi. Na pewno kupię Chaos Rising i Retribution, oraz antologię jedynki, bo póki co mam tylko DoWII i DoW DC,a najlepsze mody oraz najbardziej jajcarskie postacie (Boreale i Diomedes) są w tamtych dodatkach.BOGINS pisze:W moim Świebodzinie są 3 biedronki... połowa graczy raczej nie myśli że tam będą gry...poza tym to będą stare gry. Sam kupię pewne tytuły po to by mieć je w swojej kolekcji i je klepnąć.
Na pewno DoF 2 retrybucja, król Artur, Samurajowie, wormsy, aliena, pomyślę co jeszcze
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Najgorsze że na pudełku nie znalazłem napisu, że trzeba kupić podstawkęKordelas pisze:Z tej całej listy chyba najbardziej porządane powinno być Shogun: Zmierzch Samurajów
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych