Master w Poznaniu 15-16 marca
Re: Master w Poznaniu 15-16 marca
Urlop wstępnie zaklepany, plany dojazdowe wstępnie zarysowane, teraz tylko czekać na booka.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Będę. NA 99%
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
I ja i ja, o ile nie bedę na delegacji ;p
xYz
+1 bro, ManGrolshek pisze:Albo ja albo któryś z Paradoxiarzy przygarnie.TomashWwl pisze:Ktoś z Warszafki mógłby mi odebrać od Furiona paczkę Plaguebearersow?

Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
Proponuje prostą rzecz. Ankiety na forum są mało miarodajne, bo zaraz pogłosują mi jacyś dziwni ludzie, którzy z masterami mają niewiele wspólnego.
Chciałbym znać opinie na następujące tematy:
1.Czy gramy na czyste ETC, czy coś tam delikatnie luzujemy
2.Czy dopuszczamy specjalnych bohaterów (MOCNIEJ pociętych niż w zeszłym roku, bo wtedy, czego nie ukrywam źle zrobiłem regulamin i było kilku za mocnych).
3.Czy chcemy scenariusze do bitew (nie takie zmieniające całkowicie warunki zwycięstwa, ale jakieś misje do brania za dodatkowe punkt).
Jak ktoś nie chce tutaj na forum zapraszam na niesamowicie.powazny.adres@gmail.com i tam może mi się wyżalić ze swojej wymarzonej wizji tego turnieju. Ponieważ turniej jest dla graczy nie dla organizatorów robimy to w ten sposób.
Chciałbym znać opinie na następujące tematy:
1.Czy gramy na czyste ETC, czy coś tam delikatnie luzujemy
2.Czy dopuszczamy specjalnych bohaterów (MOCNIEJ pociętych niż w zeszłym roku, bo wtedy, czego nie ukrywam źle zrobiłem regulamin i było kilku za mocnych).
3.Czy chcemy scenariusze do bitew (nie takie zmieniające całkowicie warunki zwycięstwa, ale jakieś misje do brania za dodatkowe punkt).
Jak ktoś nie chce tutaj na forum zapraszam na niesamowicie.powazny.adres@gmail.com i tam może mi się wyżalić ze swojej wymarzonej wizji tego turnieju. Ponieważ turniej jest dla graczy nie dla organizatorów robimy to w ten sposób.
Czyste Euro, brak specjali, 5x battleline.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
czyste Euro, bez specjali, lekkie scenariusze