bo klocek savegy jest za słabyGrolshek pisze:Nieprawda. Grasz na takie punkty na które ta gra została stworzona. Na 2400 O&G nie ma ŻADNYCH szans z większością armii.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
bo klocek savegy jest za słabyGrolshek pisze:Nieprawda. Grasz na takie punkty na które ta gra została stworzona. Na 2400 O&G nie ma ŻADNYCH szans z większością armii.
32 sawadży i 8 trolli to jakieś 568 punktów,Grolshek pisze:Na przedostatnim turnieju w Paradoxie straciłem 32 sawadży i 8 trolli od jednego słoneczka (IF). Są zdjęcia popatrz. Dobrze odzwierciedlają mój stan... Magia death 8ed. jest IDIOTYCZNA.Heretic pisze:Marcin z Bretonnii pisze: Nie wierzę w przepakowaną magię.
Ok wiadomo.Można powiedzieć, że narzekamy. rochę tak jestT
Jak jednak pogodzić się z tym, że jeden czar np. Purple Sun leci Ci w ogrzy klocek z bohaterami i zabija 1000 pkt z 2400??
Wiesz znaczna część ludzi jednak bardzo ambitnie podchodzi do gry. Po prostu ich hobby to zwyciężanie.
... po wielotysięcznych testach...ninjaska pisze:Oi,
granie w "Pure Warhammer" jest bardzo fajne, pod warunkiem, ze nie jest sie pechowcem, ktory kolekcjonuje armie slabe. Beastmen/TK to naprawde nieszczegolnie mocne armie. Wczesniej byly problemy z Orkami i Ogrami, a jeszcze wczesniej z Dark Elfami.
Traktowalbym zasady ETC/PKS, bardziej jako 'latke', taka jaka produkuja tworcy gier komputwerowych. Tzn. po wyjsciu armybooka, i po wielotysiecznych testach, wychodzi, ze dwa Steam Tanki to za duzo, wiec wprowadzaja zasade ST 0-1.
Granie na SGK jest klimatyczne i nie PG ... gram VC i z wielka checia zagralbym w B&G moja euro rozpa.Never pisze: A jak nie grasz na B&G to masz Ghule biegające z crypt horrorami, strigoi kingiem i mortisem za plecami, na miłośc boską, tego nikt nie widzi?
Never pisze:Beastmeny słabe? Mój ojciec pojechał na turniej w warszawie jakoś w listopadzie po półrocznej przerwie i go wygrał. Beastmeny nie są słabe, zależy od rozpy i od skila jak wszystko. Mam już dosyć takich narzekań, tak jak mówi Karlito, obaj gramy sporo na Open i ta edycja jest naprawdę dobrze zbalansowana w porównaniu do poprzednich.
Euro spece, co przytną kodeks przed premierą?:D Uwielbiam ich
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Never chyba miał na myśli że Beastmeni niezależnie od kompa, nie są taką słabą armią. Zresztą jak grałem ze Zwierzoludźmi na open, to też nie miałem z nimi różowo z tego co pamiętam. Chyba przegrałem obie bitwy ze Scoutmasterem i nie przypominam sobie żeby w tamtej Kampanii okupował ostatnie miejscaKołata pisze:Never pisze:Beastmeny słabe? Mój ojciec pojechał na turniej w warszawie jakoś w listopadzie po półrocznej przerwie i go wygrał. Beastmeny nie są słabe, zależy od rozpy i od skila jak wszystko. Mam już dosyć takich narzekań, tak jak mówi Karlito, obaj gramy sporo na Open i ta edycja jest naprawdę dobrze zbalansowana w porównaniu do poprzednich.
Euro spece, co przytną kodeks przed premierą?:D Uwielbiam ich
LOL. Przecież wygrał na zasady Euro![]()
W gronie moich znajomych gra się najczęściej na PKS. To bardzo dobry według mnie zestaw ograniczeń.PKS myślałem, że coś zmieni, no ale się nie przyjął;(
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).