moderator
Moderator: Gremlin
Ok zróbcie Gremlina moderatorem.
Młody, energiczny i z prawdziwymi leśnymi jajami![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jeśli Opos nie ma nic przeciwko oczywiście, ja w przypadku kandydatury Gremlina spasuje bo jest on idealną osobą na to stanowisko![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Najważniejsze to aby nasz dział posiadał moderatora, który przypilnuje porzadku, poodpina niepotrzebne tematy, przypnie inne, pousuwa bzdury itd itd![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Niedługo zrobi się napływ "podrobionych rajtuzów" to będzie co pilnować![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Młody, energiczny i z prawdziwymi leśnymi jajami
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jeśli Opos nie ma nic przeciwko oczywiście, ja w przypadku kandydatury Gremlina spasuje bo jest on idealną osobą na to stanowisko
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Najważniejsze to aby nasz dział posiadał moderatora, który przypilnuje porzadku, poodpina niepotrzebne tematy, przypnie inne, pousuwa bzdury itd itd
Niedługo zrobi się napływ "podrobionych rajtuzów" to będzie co pilnować
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
- swieta_barbara
- habydysz
A ja 2 razy na Ciebie zagłosowałem...Luc pisze:Ok zróbcie Gremlina moderatorem.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ej ej! To zróbcie 2 modów, bo ja okresowo mam bardzo mało czaso. Raz jest go więcej raz mniej, zasadniczo raz dziennie wchodzą na BP, ale jak jestem na delegacjach po wszelakich wsiach Polski A/B/C i innych, zdarza się że w XXI Polsce są miejsca bez internetu. Co przy spodziewanym ożywieniu tego forum przełomem kwiecień/maj może się zakończyć różnie.
xYz
Czuję się wyróżnionyswieta_barbara pisze:A ja 2 razy na Ciebie zagłosowałem...Luc pisze:Ok zróbcie Gremlina moderatorem.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
2 modów brzmi też nienajgorzej, od maja sezonowców przybędzie
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.