Imo ja na pewno wpadnę żeby pomarudzić ... macie planszówki na miejscu? Ja z rezerwacjami miejsc? Najlepiej od razu daj jakiś telefon i zdjęcia toples barmanek ...to może zachęcić. Czuje że będziecie mieli full non stop wiec od razu wprowadziecie jakieś przywileje dla wybrany (mnie)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Wiedziałem Piotrze, że mogę na Ciebie liczyć Co do marudzenia... przecież jesteśmy Polakami, w naturze mamy marudzenie Rezerwacje będą, i o przywilejach dla chosen one'ów się pomyśli (byle nie chaosyckich ), na razie skupiamy się na starcie. Barmanki topless? Kurczee, za takie coś jeszcze bana dostanę...
Planszówek Ci u nas będzie dostatek - część na zdjęciach, pozostałe ujrzysz już niebawem
Na otwarcie nie robiliśmy żadnych rezerwacji miejsc - chcemy, aby każdy mógł się integrować na zasadzie "konwentowej" Co do kolejnych dni, "gorąca linia" ruszy niebawem, numer postaram się podać już jutro. Cierpliwości
Dobra, zgodnie z obietnicą: 731208765 - pod tym numerem przyjmujemy rezerwacje. Jest to na razie numer roboczy, w niedalekiej przyszłości podam jeszcze jeden, który będzie tym oficjalnym. Czekamy zatem na Was