Select - nowy pub dla Graczy w Krakowie :)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: Select - nowy pub dla Graczy w Krakowie :)

Post autor: PiotrB »

Imo ja na pewno wpadnę żeby pomarudzić :)... macie planszówki na miejscu? Ja z rezerwacjami miejsc? Najlepiej od razu daj jakiś telefon i zdjęcia toples barmanek :mrgreen: ...to może zachęcić. Czuje że będziecie mieli full non stop wiec od razu wprowadziecie jakieś przywileje dla wybrany (mnie) :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Eano
Warzywo

Post autor: Eano »

Wiedziałem Piotrze, że mogę na Ciebie liczyć :D Co do marudzenia... przecież jesteśmy Polakami, w naturze mamy marudzenie :mrgreen: Rezerwacje będą, i o przywilejach dla chosen one'ów się pomyśli (byle nie chaosyckich :P), na razie skupiamy się na starcie. Barmanki topless? Kurczee, za takie coś jeszcze bana dostanę... :wink:

Planszówek Ci u nas będzie dostatek - część na zdjęciach, pozostałe ujrzysz już niebawem :D

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Są jeszcze jakieś miejsca? :) Można prosić o nr telefonu w celu rezerwacji? :mrgreen:

Eano
Warzywo

Na otwarcie nie robiliśmy żadnych rezerwacji miejsc - chcemy, aby każdy mógł się integrować na zasadzie "konwentowej" ;) Co do kolejnych dni, "gorąca linia" ruszy niebawem, numer postaram się podać już jutro. Cierpliwości :D

Eano
Warzywo

Dobra, zgodnie z obietnicą: 731208765 - pod tym numerem przyjmujemy rezerwacje. Jest to na razie numer roboczy, w niedalekiej przyszłości podam jeszcze jeden, który będzie tym oficjalnym. Czekamy zatem na Was :D

ODPOWIEDZ