Twierdza oraz pierwsi Jaszczuroludzie w osadzie! p.Shady

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Twierdza oraz pierwsi Jaszczuroludzie w osadzie! p.Shady

Post autor: Naviedzony »

Jestem pod wrażeniem. Duży potencjał wyczuwam w Tobie. :)

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

fajnie się zapowiada tylko tak: spokojnie z tym drybrushem, kostka brukowa (czy raczej to mi wygląda na kocie łby), środkiem jest przejechana białym, albo prawie białym, moim zdaniem można było poprzestać na ciemniejszym szarym, zwłaszcza, że powinna być mocno zabrudzona. Podobnie skały, wyglądają jakbyś trochę na siłę wcierał rozjaśnienia. Z kolei elementy drewniane potrzebowały by paru jaśniejszych odcieni, żeby wydobyć słoje drewna. Do tej drogi możesz użyć jakiś washy czy pigmentów, żeby ją przybrudzić, do skał także dałbym washe. Ciekawy zielonkawy odcień- tylko dosyć rozwodniony i gdzieniegdzie aplikowany, razem z pigmentami udającymi jakieś błoto, mogą dać bardzo fajny efekt. Popróbuj, zobacz jak to wygląda, masz potencjał, więc powinno wyglądać super.

Shady1991
Warzywo
Kontakt:

Post autor: Shady1991 »

W przyszłym tygodniu dopiero wpadnie jakiś grosz dodatkowy,bo w tym miesiacu czynsz i studia pożarły całą kase :lol2: I mam zamiar właśnie dokupić farbek, bo sam wiem że jednym brązowym odcieniem nie zdziałam wiele przy drewnie :( , trawe elektrostatyczną :) Dlatego też pisze że nie są to projekty na sto procent dokończone :) Co do kostki, chce tam zrobić przybrudzenie po zakupie pigmentu, a biały tam jest chwilowo bo mialo to być wytarcie takie a następnie przybrudzenie uczynie :) Wielkie dzięki za dobre słowa i rady !!

A teraz czas do pracy iść :(

Awatar użytkownika
Kubaf16
Chuck Norris

Post autor: Kubaf16 »

Trakt wyszedł Ci dobrze, jednak warto by przybrudzić go trochę żeby poprawić efekt. :)
Myślę, że po jakimś czasie Twoje prace będą prześwietnie. :)
Świetna podstawka w każdym razie =D>
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy. :P

ODPOWIEDZ