Trollokopter, Warszawa 27 kwietnia, NIEDZIELA, 2400 ETC
Re: Trollokopter, Warszawa 27 kwietnia, NIEDZIELA, 2400 ETC
Zapisz i mnie.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chcesz żebym sobie nogi połamał? Po mału te płotki stawiam-Qc- pisze:No do poważnej Cali to jeszcze kawałek. Ale kierunek dobry

Dzięki Ślązaki, że mi temat nakręcacie. Wrzucę Wam jakieś drobne na najbliższym masterze

Jeszcze parę osób i wygląda na to, że turniej się odbędzie.
Jak dobijemy do 20ki, będzie git!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tzn piszesz to, żebym Cię zapisał na turniej czy zgłosił preceder do Państwowej Inspekcji Pracy???Przemcio pisze:ja bym się chętnie pojawił ale niestety muszę iść do pracy
Wokrze dopisuję z pytajnikiem i 3mam kciuki za negocjacje z Magdą

Eeee.Kalesoner pisze:Cauliflower pisze:Tzn piszesz to, żebym Cię zapisał na turniej czy zgłosił preceder do Państwowej Inspekcji Pracy???Przemcio pisze:ja bym się chętnie pojawił ale niestety muszę iść do pracy![]()
będę na 80% z TK
To moj pomysł na zmianę armii.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No Panowie, kto jeszcze dołączy na batalię? 

Ty bys lepiej podjal wyzwanie actomela, jak pokonac Kalafiora to tylko na PołudniuShino pisze:Serio az tak sie boisz lokala w wawie, ze az na slunsk uciekasz?

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Mam nadzieję, że z tych Waszych procentów uzbiera się jakaś wesoła gromadka i będziemy mogli pograć w niedzielę
Będziemy grać no nową wersję mapek Furiona:
https://docs.google.com/file/d/0B_DcPz0 ... ring&pli=1
Postaram się je ładnie, kolorowo wydrukować i umieścić przy każdym stole.

Będziemy grać no nową wersję mapek Furiona:
https://docs.google.com/file/d/0B_DcPz0 ... ring&pli=1
Postaram się je ładnie, kolorowo wydrukować i umieścić przy każdym stole.

Dębek zwyczajnie wybiera wysoki poziom. Na Śląsku będą wszyscy zwycięzcy masterów w tym sezonie. Wybór jest prosty.Shino pisze:Serio az tak sie boisz lokala w wawie, ze az na slunsk uciekasz?

Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
ZA wysoki skoro nie chciałeś ze mną challange'u grać inaczej niż TK 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."