Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.
Re: Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.
Z Kostrzyna będą 2 osoby.
P.S. Zakaz proxów rozumiem, a konwersje? Np. Kowboj robiony ze zwykłego kawalerzysty?
P.S. Zakaz proxów rozumiem, a konwersje? Np. Kowboj robiony ze zwykłego kawalerzysty?
Dobre konwersacje jak najbardziej 

4. FETCH! Można użyć w dowolnym momencie. Wybrana jednostka otrzymuje +1WS do końca tury.
Walcza dwa unity z takim samym WSem, jak uzyje tego po rzucie na trafienie ale przed rozpatrzeniem wyniku to nagle trójki tez trafiaja?

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Tak. Jeżeli jednostki mają różną inicjatywę kartę można użyć po rzutach strony o wyższej inicjatywie (podobnie z ASL/ASF). Karta jest przez to ciut mocniejsza dla jednostek o niskiej inicjatywie lub z ASL.Kosmo pisze:4. FETCH! Można użyć w dowolnym momencie. Wybrana jednostka otrzymuje +1WS do końca tury.
Walcza dwa unity z takim samym WSem, jak uzyje tego po rzucie na trafienie ale przed rozpatrzeniem wyniku to nagle trójki tez trafiaja?dowolony moment to dowolny moment
Jeżeli jednostki mają taką samą inicjatywę - karty trzeba użyć przed rzutami jakiejkolwiek ze stron. Uściślimy to.
Czlowiek chcial sobie spokojnie potrollowac a tu sie okazalo ze w sumie to calkiem dobrze rozkminilMilczek pisze:Tak. Jeżeli jednostki mają różną inicjatywę kartę można użyć po rzutach strony o wyższej inicjatywie (podobnie z ASL/ASF). Karta jest przez to ciut mocniejsza dla jednostek o niskiej inicjatywie lub z ASL.Kosmo pisze:4. FETCH! Można użyć w dowolnym momencie. Wybrana jednostka otrzymuje +1WS do końca tury.
Walcza dwa unity z takim samym WSem, jak uzyje tego po rzucie na trafienie ale przed rozpatrzeniem wyniku to nagle trójki tez trafiaja?dowolony moment to dowolny moment
Jeżeli jednostki mają taką samą inicjatywę - karty trzeba użyć przed rzutami jakiejkolwiek ze stron. Uściślimy to.

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Battl to tylko zasady, a nie fluff? Niekazdy do tej gry podchodzi na tak sportowy sposob Laik. Mnie akurat cieszy, ze bedzie cos z fluffu, aczkolwiek jesli robic fluff to jakis ogolny, lub dla kazdej rasy.Laik pisze:może ale gramy w battla.
Wiem że battle to coś więcej i nie każdy podchodzi do tego w tak sportowy sposób. Turniej z samego swojego założenia jest już sportowym podejściem jednak, z fluffu może być coś, da chętnych albo nie wliczające się do punktacji turniejowej np,.Ziemko pisze:Battl to tylko zasady, a nie fluff? Niekazdy do tej gry podchodzi na tak sportowy sposob Laik. Mnie akurat cieszy, ze bedzie cos z fluffu, aczkolwiek jesli robic fluff to jakis ogolny, lub dla kazdej rasy.Laik pisze:może ale gramy w battla.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
+1 słabo znam się na fluffie i nie chciałbym stracić kilka pkt. w taki sposób ;/Laik pisze:Wiem że battle to coś więcej i nie każdy podchodzi do tego w tak sportowy sposób. Turniej z samego swojego założenia jest już sportowym podejściem jednak, z fluffu może być coś, da chętnych albo nie wliczające się do punktacji turniejowej np,.Ziemko pisze:Battl to tylko zasady, a nie fluff? Niekazdy do tej gry podchodzi na tak sportowy sposob Laik. Mnie akurat cieszy, ze bedzie cos z fluffu, aczkolwiek jesli robic fluff to jakis ogolny, lub dla kazdej rasy.Laik pisze:może ale gramy w battla.