Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
meiss
Mudżahedin

Re: Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.

Post autor: meiss »

Z Kostrzyna będą 2 osoby.

P.S. Zakaz proxów rozumiem, a konwersje? Np. Kowboj robiony ze zwykłego kawalerzysty?

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Dobre konwersacje jak najbardziej ;)

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Post autor: malfoj »

Chyba 5 karta czy jeśli jednostka ma juz fear to czy dostaje terror ?

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Post autor: Milczek »

malfoj pisze:Chyba 5 karta czy jeśli jednostka ma juz fear to czy dostaje terror ?
Nie. Ale rozważamy zmianę tej karty.

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

4. FETCH! Można użyć w dowolnym momencie. Wybrana jednostka otrzymuje +1WS do końca tury.

Walcza dwa unity z takim samym WSem, jak uzyje tego po rzucie na trafienie ale przed rozpatrzeniem wyniku to nagle trójki tez trafiaja? :P dowolony moment to dowolny moment :D
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Post autor: jawor »

Chyba powinno być na początku tury walki.
Postaram się przyjechać i zabrać kogoś ze sobą, pewnie Chester pojedzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Kosmo pisze:
4. FETCH! Można użyć w dowolnym momencie. Wybrana jednostka otrzymuje +1WS do końca tury.

Walcza dwa unity z takim samym WSem, jak uzyje tego po rzucie na trafienie ale przed rozpatrzeniem wyniku to nagle trójki tez trafiaja? :P dowolony moment to dowolny moment :D
Tak. Jeżeli jednostki mają różną inicjatywę kartę można użyć po rzutach strony o wyższej inicjatywie (podobnie z ASL/ASF). Karta jest przez to ciut mocniejsza dla jednostek o niskiej inicjatywie lub z ASL.
Jeżeli jednostki mają taką samą inicjatywę - karty trzeba użyć przed rzutami jakiejkolwiek ze stron. Uściślimy to.

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Milczek pisze:
Kosmo pisze:

Tak. Jeżeli jednostki mają różną inicjatywę kartę można użyć po rzutach strony o wyższej inicjatywie (podobnie z ASL/ASF). Karta jest przez to ciut mocniejsza dla jednostek o niskiej inicjatywie lub z ASL.
Jeżeli jednostki mają taką samą inicjatywę - karty trzeba użyć przed rzutami jakiejkolwiek ze stron. Uściślimy to.
Czlowiek chcial sobie spokojnie potrollowac a tu sie okazalo ze w sumie to calkiem dobrze rozkminil :D
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Test wiedzy = test zasad ?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

będzie coś czterdziestkowego w tym samym czasie?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Laik pisze:Test wiedzy = test zasad ?
Przede wszystkim ale nie tylko.
Afro pisze:będzie coś czterdziestkowego w tym samym czasie?
Planujemy tylko WFB.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Milczek pisze:
Laik pisze:Test wiedzy = test zasad ?
Przede wszystkim ale nie tylko.
Z fluffu też będzie? Bez sensu.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

sam jesteś bez sensu.
fluffowe pytania sa w pytkę
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

może ale gramy w battla.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Laik pisze:może ale gramy w battla.
Battl to tylko zasady, a nie fluff? Niekazdy do tej gry podchodzi na tak sportowy sposob Laik. Mnie akurat cieszy, ze bedzie cos z fluffu, aczkolwiek jesli robic fluff to jakis ogolny, lub dla kazdej rasy.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Za każdym razem ta sama dyskusja :D #-o
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Ziemko pisze:
Battl to tylko zasady, a nie fluff? Niekazdy do tej gry podchodzi na tak sportowy sposob Laik. Mnie akurat cieszy, ze bedzie cos z fluffu, aczkolwiek jesli robic fluff to jakis ogolny, lub dla kazdej rasy.
Wiem że battle to coś więcej i nie każdy podchodzi do tego w tak sportowy sposób. Turniej z samego swojego założenia jest już sportowym podejściem jednak, z fluffu może być coś, da chętnych albo nie wliczające się do punktacji turniejowej np,.

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Post autor: jawor »

Laik pisze:
Ziemko pisze:
Wiem że battle to coś więcej i nie każdy podchodzi do tego w tak sportowy sposób. Turniej z samego swojego założenia jest już sportowym podejściem jednak, z fluffu może być coś, da chętnych albo nie wliczające się do punktacji turniejowej np,.
+1 słabo znam się na fluffie i nie chciałbym stracić kilka pkt. w taki sposób ;/
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

na MB pytania testowe zawsze były... specyficzne :wink: mam nadzieję, że takie pozostaną :D
XIII Kohorta Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

+1 Laik
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

ODPOWIEDZ