Turniej Mordheim w Warszawie - Polcon 2007
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Uznajemy wszystko. Figurki z GW, nie z GW, dzieła maxa też byśmy uznali. Jeśli oczywiście figurka wygląda na to, co ma przedstawiać. Jak nie wygląda, to już prox, a o proxach w regulaminie pisałam.Katylina pisze:Żebym ja się musiał o takie pierdoły pytać...uznajecie konwersje, przeróbki z innych modeli, ale takie że widać co to jest?
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Mało, że uznajemy... My hołubimy autorski wkład artystyczny! Konwersje w Mordheim bardzo mile widziane.
P.S. Nie ma już problemów z pobraniem pliku?
P.P.S. Nadmienię, że aktualizacje regulaminu i scenariuszy mogą się zdarzyć raz na jakiś czas, jednakże będziemy o tym głośno i wyraźnie informować!
P.S. Nie ma już problemów z pobraniem pliku?
P.P.S. Nadmienię, że aktualizacje regulaminu i scenariuszy mogą się zdarzyć raz na jakiś czas, jednakże będziemy o tym głośno i wyraźnie informować!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
AKTUALIZACJA TUTAJ do pobrania. W pierwszym poście jest to samo, tylko nie wszystkim niestety chce się ten plik pobrać.
Jeśli coś jeszcze zgrzyta, nie zniechęcajcie się, uściślimy po powrocie
Zgłoszenia proszę teraz słać wyłącznie na maila, bo wyjeżdżamy na 12 dni i nie będziemy mieć dostępu do forum.
Jeśli coś jeszcze zgrzyta, nie zniechęcajcie się, uściślimy po powrocie
Zgłoszenia proszę teraz słać wyłącznie na maila, bo wyjeżdżamy na 12 dni i nie będziemy mieć dostępu do forum.
Miejsce jest na pewno. Wyślij maila ze zgłoszeniem do Natalii albo pw. Zostaniesz zapisany gdy tylko Skavenblihgt z Bolsem wrócą już z turnusu na wywczasach w podwarszawskich lasach ale mi się zrymowało
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zawsze jesteś mile widziany, jeno podaj wymagane regulaminowo daneSykstus pisze:Dobra wyślę
Na liście więc liczebnie bez zmian. Jeden gracz się wykruszył, ale Sykstus, mam nadzieję, wskoczy.
CI, KTÓRZY OPŁACILI SOBIE WEJŚCIÓWKĘ I DAWNO JUŻ MÓWILI, ŻE NA TURNIEJU BĘDĄ, NIECH SIĘ TROSZKĘ RUSZĄ ZE ZGŁOSZENIAMI, OK? Bo jest Was kilku co najmniej, a sztuczny luz na liście to gorzej niż sztuczny tłok