Turniej Mordheim w Warszawie - Polcon 2007

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Taaa jest, kwestia mądrego Ubuntu i głupich Windowsów - z www działa, zaktualizowałam w pierwszym poście, sprawdźcie :)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Ciekawe te scenariusze :P Tylko w niektórych jest strasznie dużo czytania :P Nikt sie nie obrazi jeśli je użyje do małej kampanii w NS :?: :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Obrazimy się strasznie, masz najpierw przyjechać na Polcon a potem dopiero możesz grać w NS :lol:

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze:Obrazimy się strasznie, masz najpierw przyjechać na Polcon a potem dopiero możesz grać w NS :lol:
Eh to będzie arcytrudne :P Jakby chociaż jaka ekipa jechała.... małe szanse są ;/

Awatar użytkownika
Baton
Mudżahedin

Post autor: Baton »

Coś sie zmieniło czy to błąd na stronie polconu ze Mordheim jest sobota-niedziela?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Baton pisze:Coś sie zmieniło czy to błąd na stronie polconu ze Mordheim jest sobota-niedziela?
Chrzanią, z szafą uzgadniałam, że w piątek!

Awatar użytkownika
Baton
Mudżahedin

Post autor: Baton »

no to spoko...
bo już sie bałem ze mnie nie będzie :D

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Muszę powiedzieć że mimo iż usilnie próbuję wejść na stronę z regulaminem to mi wyskakuje jakiś błąd...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Poprawiłam, bo jest nowy plik, zaktualizowany, ale nadal wyskakują błędy - z reguły po jakimś czasie się udaje, ale i mnie to zaczyna wkurzać, więc wrzuciłam na uploader - TUTAJ

JEŚLI KTOŚ MA KŁOPOTY Z POBRANIEM PLIKU, POBIERAJCIE GO Z TEGO TYMCZASOWEGO LINKU!

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Żebym ja się musiał o takie pierdoły pytać...uznajecie konwersje, przeróbki z innych modeli, ale takie że widać co to jest?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Żebym ja się musiał o takie pierdoły pytać...uznajecie konwersje, przeróbki z innych modeli, ale takie że widać co to jest?
Uznajemy wszystko. Figurki z GW, nie z GW, dzieła maxa też byśmy uznali. Jeśli oczywiście figurka wygląda na to, co ma przedstawiać. Jak nie wygląda, to już prox, a o proxach w regulaminie pisałam.

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Mało, że uznajemy... My hołubimy autorski wkład artystyczny! Konwersje w Mordheim bardzo mile widziane.

P.S. Nie ma już problemów z pobraniem pliku?
P.P.S. Nadmienię, że aktualizacje regulaminu i scenariuszy mogą się zdarzyć raz na jakiś czas, jednakże będziemy o tym głośno i wyraźnie informować!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Super, juz jeden Brute czy jak on się tam nazywa jest in progress :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Super, juz jeden Brute czy jak on się tam nazywa jest in progress :wink:
Ożesz Ty w życiu, grasz moją ukochaną bandą? :shock: Całus na zachętę, ale spróbuj splewić a będziesz miał kłopoty :badgrin:
A tak poważnie, to fajnie, kurczę, no :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

AKTUALIZACJA TUTAJ do pobrania. W pierwszym poście jest to samo, tylko nie wszystkim niestety chce się ten plik pobrać.
Jeśli coś jeszcze zgrzyta, nie zniechęcajcie się, uściślimy po powrocie ;)

Zgłoszenia proszę teraz słać wyłącznie na maila, bo wyjeżdżamy na 12 dni i nie będziemy mieć dostępu do forum.

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

jesli wogole przyjade na polkon, to z imprez "pre-dmp" napewno wybiore ta.

Sykstus
Masakrator

Czy znajdzie się jeszcze miejsce dla drużyny Wh z Nowego Sącza :P Okazało się ze jest z kim jechać i najprawdopodobniej sie zjawie skoro Kosa jedzie na DMP ;)

Awatar użytkownika
Dwalthrim
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Dwalthrim »

Miejsce jest na pewno. Wyślij maila ze zgłoszeniem do Natalii albo pw. Zostaniesz zapisany gdy tylko Skavenblihgt z Bolsem wrócą już z turnusu na wywczasach w podwarszawskich lasach :wink: ale mi się zrymowało :D
Obrazek

"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"

Sykstus
Masakrator

Dobra wyślę :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:Dobra wyślę :P
Zawsze jesteś mile widziany, jeno podaj wymagane regulaminowo dane :)

Na liście więc liczebnie bez zmian. Jeden gracz się wykruszył, ale Sykstus, mam nadzieję, wskoczy.

CI, KTÓRZY OPŁACILI SOBIE WEJŚCIÓWKĘ I DAWNO JUŻ MÓWILI, ŻE NA TURNIEJU BĘDĄ, NIECH SIĘ TROSZKĘ RUSZĄ ZE ZGŁOSZENIAMI, OK? ;) Bo jest Was kilku co najmniej, a sztuczny luz na liście to gorzej niż sztuczny tłok ;)

ODPOWIEDZ