Bet DMP 2014 - zakłady charytatywne ;)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Bet DMP 2014 - zakłady charytatywne ;)

Post autor: QQrydza »

Jak Legion, to i SS FTW bym chciał stawiac na top5 - to jest racjonalne :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Znowu ćpiesz?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Jakies babcie z kola wiejskiego mialy problemy po organizacji jakiejs loterii pierogowej wiec sorry taki mamy klimat. A pewnych siebie (confident) nie brakuje...
Obrazek

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Yo yo, juz 20 chetnych do obstawiania, zatem 10% grających bierze udział w zabawie :)

Zapraszam resztę do betów, przypominam że mogę wam wystawic kursy na dowolny mecz druzynaA vs druzynaB :), dodam przy okazji ze z racji na specyfikę turnieju nie mozna zakładac się na punkty, ew H2H na graczy, juz z 5 osob chcialo obstawic moje pkty z bitew :)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Sry za post pod postem, ale przypominam że aby mieć pewnosc ze zdazycie postawić przed rozpoczeciem turnieju trzeba pisac do mnie pmkę. Jutro rano jest ryzyko że nie uda się mnie złapac :)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

ODPOWIEDZ