Ostatnio podobno pykneła mu stówka w Kozłowiec4h10 pisze:Więcej pestek! Laik potrzebuje wymaksować lokale

Jak zdam wszystko to się wpadne. jakies 50% na to daje

Ostatnio podobno pykneła mu stówka w Kozłowiec4h10 pisze:Więcej pestek! Laik potrzebuje wymaksować lokale
Dear Dżazif...Jasif pisze:To pytanie do Krakusów![]()
Nie. Jest zapis że mogę wziąć 6 w armii do 2999 pkt.Jasif pisze:Żyrosy nie mają czasem zapisu, że liczą się po 2 na slot, jak bolce?
No właśnie bolce też nie mają takiego zapisu. Mają, że można je brać 4 w armii do 2999pkt. Ale na krakowowskie, właśnie przez zakaz dublowania rarów, na ten moment stwierdzili, że można brać jeden.Jasif pisze:To pytanie do KrakusówŻyrosy nie mają czasem zapisu, że liczą się po 2 na slot, jak bolce?
Legioniści mają się wypowiedzieć niedługo (zadałem pytanie w ich topicu).Remo pisze:Dear Dżazif...
![]()
To Twój turniej więc Ciebie pytam o wykładnię zasad a nie jakichś Krakusów.![]()
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
I to ma sens.Jasif pisze: Jeśli chcesz moje zdanie, to ja bym powiedział, że :
-zakaz triplowania specjali (deal with it)
-Dwarfy : maszyny/latajki (Gyrobomber/Gyrocopter) (każda po drugiej) - max 3
<proud>Remo pisze:I to ma sens.Jasif pisze: Jeśli chcesz moje zdanie, to ja bym powiedział, że :
-zakaz triplowania specjali (deal with it)
-Dwarfy : maszyny/latajki (Gyrobomber/Gyrocopter) (każda po drugiej) - max 3![]()
W tym momencie można mieć dwie maszyny, dwa żyrki i bombera na przykład. Albo trzy maszyny i dwie latajki.
Możesz przekazać Krakusom, że masz pomysła.