25.10.2014 Turniej Rzeszów/2500
Re: 25.10.2014 Turniej Rzeszów/2500
hmm chłopakom mówiłem, że jeśli chodzi o 25 to mnie niestety na 100% nie będzie z przyczyn ode mnie niezależnych, choć bardzo bym chciał nie mogę 

Przywiozę maga konnego i kapłana konnego do pożyczenia.Insejn pisze: Jeśli chodzi o pożyczki to jesteście w stanie udostępnić na turniej: steam tanka, 2 magów konnych i priesta konnego?

Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- White Lion
- Kretozord
czy jest szansa na takie parowania, żebyśmy nie grali ze sobą tylko z Wami ?
przyjemniej pograć z osobami, z którymi się na co dzień nie grywa

Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
jak zawsze z przyjemnością 
idę ostrzyć groty strzał..

idę ostrzyć groty strzał..
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Turniej będzie bardziej o luźnym charakterze więc jak najbardziej takWhite Lion pisze:czy jest szansa na takie parowania, żebyśmy nie grali ze sobą tylko z Wami ?

- White Lion
- Kretozord
okidoki, będziemy grzeczni 

Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Wyniki:
1. Szymon S OK 43
2. Kordelas EMP 40
3. Cortez BRE 39
4. Kacpi COD 34
5. Insejn EMP 33
6. White Lion WE 33
7. Laiq DF 33
8. KacperB DE 32
9. Nina_love DE 23
10. EmpGex LIZ 18
Dziękuje wszystkim za przybycie i do następnego razu, szczególnie chłopakom z Kielc no i niezawodnemu Ninie.
1. Szymon S OK 43
2. Kordelas EMP 40
3. Cortez BRE 39
4. Kacpi COD 34
5. Insejn EMP 33
6. White Lion WE 33
7. Laiq DF 33
8. KacperB DE 32
9. Nina_love DE 23
10. EmpGex LIZ 18
Dziękuje wszystkim za przybycie i do następnego razu, szczególnie chłopakom z Kielc no i niezawodnemu Ninie.

- White Lion
- Kretozord
Świetna miejscówka i super tortille i w ogóle fajny turniej.
Moi przeciwnicy:
@Nina
Od twoich bełtów z kusz i bolców pociemniało niebo i gdyby nie zasięgi to nic by ze mnie nie zostało.
Dzięki za wspaniałe szachy 4 kowboje vs. Wildzi
Gra na najwyższym poziomie jak zawsze
11:9
@Laiq
Dzięki za pokazanie jakie zło potrafi wyrządzić krasiowa hitującą od pierwszej tury katapa oraz w jak wspaniały sposób mogę oblewać po 2 paniki na turę
9:11
@Insejn
Dwa czołgi to ZŁO !
Dzięki za umożliwienie wywalczenia jakiś punktów bo z tym pancernym parkiem to powinieneś wygrać do 0.
10:10
Mam nadzieję, że do zobaczenia w Mielcu lub u nas.
Moi przeciwnicy:
@Nina
Od twoich bełtów z kusz i bolców pociemniało niebo i gdyby nie zasięgi to nic by ze mnie nie zostało.
Dzięki za wspaniałe szachy 4 kowboje vs. Wildzi
Gra na najwyższym poziomie jak zawsze
11:9
@Laiq
Dzięki za pokazanie jakie zło potrafi wyrządzić krasiowa hitującą od pierwszej tury katapa oraz w jak wspaniały sposób mogę oblewać po 2 paniki na turę

9:11
@Insejn
Dwa czołgi to ZŁO !
Dzięki za umożliwienie wywalczenia jakiś punktów bo z tym pancernym parkiem to powinieneś wygrać do 0.
10:10
Mam nadzieję, że do zobaczenia w Mielcu lub u nas.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Bardzo miło że turniej wypadł ok i wszystko było jak należy
White lion, no niby tak, ale jednak przeholowałem z tymi demisiami i dałem sobie wjechać w nie bez sensu. Moje niedopatrzenie. Dodatkowo 6 lasów na stole to też nie fajnie, nawet kiedy ma się 2 czołgi. Life uratował tyłek.
Korzystając z okazji zapytam o kolejny rzeszowski turniej. W listopadzie mamy do dyspozycji 22 lub 29 (soboty). Ktoś reflektowałby przyjazd? Miejscówka ta sama.

White lion, no niby tak, ale jednak przeholowałem z tymi demisiami i dałem sobie wjechać w nie bez sensu. Moje niedopatrzenie. Dodatkowo 6 lasów na stole to też nie fajnie, nawet kiedy ma się 2 czołgi. Life uratował tyłek.
Korzystając z okazji zapytam o kolejny rzeszowski turniej. W listopadzie mamy do dyspozycji 22 lub 29 (soboty). Ktoś reflektowałby przyjazd? Miejscówka ta sama.
- White Lion
- Kretozord
My się z deklaracjami wstrzymujemy do czasu informacji od Mielca o ich Mikołajkach.
p.s. tyłek uratował ci nie life tylko 2 udane szarże czołgami na 14 cali każda bo bez tego nie złapałbyś moich 2 oddziałów wildów
Przyznam, że lubię grać z tak niekorzystnymi paringami jak twój bo każdy wywalczony punkt jest wtedy na wagę złota, choć przyznam, że z 2 czołgami moimi WE jeszcze nie grałem.
p.s. tyłek uratował ci nie life tylko 2 udane szarże czołgami na 14 cali każda bo bez tego nie złapałbyś moich 2 oddziałów wildów

Przyznam, że lubię grać z tak niekorzystnymi paringami jak twój bo każdy wywalczony punkt jest wtedy na wagę złota, choć przyznam, że z 2 czołgami moimi WE jeszcze nie grałem.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1