Ok - w ten sposób niedługo w tej Waszej lidze będziecie sami sobie głosowali. Dla mnie to jest chore i faktycznie szkoda w ogóle starać się o miejsce w LL. Szkoda mi tylko graczy, którzy nie dostaną punktów do ligi, ale LL to przecież nie obchodzi.
Po co im gracze i kluby ???? Tyle ode mnie.
Głosowanie - turnieje zbyt późno zgłoszone+zmiana regulaminu
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Głosowanie - turnieje zbyt późno zgłoszone+zmiana regula

Zamiast przeczytać regulamin i poprosić ludzi (zabrakło 3 głosów), żeby zagłosowali w terminie, masz pretensje do całego świata. Dziecinada. Ogarnij się.
Skoro, już ktoś Cię wybrał do LL, to powinieneś raczej czuć sie zawstydzony, że przez Twoją nieznajomość regulaminu, gracze, na których podobno Ci tak zależy nie dostaną punktów do ligi. Zwalanie winy na innych jest cokolwiek śmieszne, zwłaszcza że cała sprawa też trafiła na LL nie dlatego, ze chciała tego LL, tylko przez czyjeś gapiostwo.
BTW, najpewniej Twoje żale przeczytają ludzie, którzy zagłosowali za zaliczeniem turniejów, a ci, którzy olewają głosowania nawet tu nie zajrzą, więc totalnie nie trafiłeś.
Skoro, już ktoś Cię wybrał do LL, to powinieneś raczej czuć sie zawstydzony, że przez Twoją nieznajomość regulaminu, gracze, na których podobno Ci tak zależy nie dostaną punktów do ligi. Zwalanie winy na innych jest cokolwiek śmieszne, zwłaszcza że cała sprawa też trafiła na LL nie dlatego, ze chciała tego LL, tylko przez czyjeś gapiostwo.
BTW, najpewniej Twoje żale przeczytają ludzie, którzy zagłosowali za zaliczeniem turniejów, a ci, którzy olewają głosowania nawet tu nie zajrzą, więc totalnie nie trafiłeś.
Ok - w takim razie poproszę o poparcie w założeniu ponownie głosowania uznania turnieju Salamandry i tym razem postaram się postawić do głosowania całą LL.
Oddasz raz jeszcze głos ?
Oddasz raz jeszcze głos ?

Tak sobie myślałem odnośnie głosowań na przyszłość - czy nie można by jakoś wysyłać zbiorowo do wszystkich członków LL info o nowym głosowaniu ?
Ja wiem, że jak ktoś jest w LL to powinien śledzić wątek i takie tam.
Jednakże widać, że nie wszyscy są zainteresowani głosowaniami i nie dlatego, że nie chcą tylko dlatego, że nie wiedzą.
Czy coś takiego jest w ogóle możliwe ? Jakiś automat ?
Ja wiem, że jak ktoś jest w LL to powinien śledzić wątek i takie tam.
Jednakże widać, że nie wszyscy są zainteresowani głosowaniami i nie dlatego, że nie chcą tylko dlatego, że nie wiedzą.
Czy coś takiego jest w ogóle możliwe ? Jakiś automat ?