WARSZAWA 30.11 PAROWO Z MIKOŁAJEM 2x 1400 [NIEDZIELA] PX
Re: WARSZAWA 30.11 PAROWO Z MIKOŁAJEM 2x 1400 [NIEDZIELA] PX
Bolce moglibyscie zluzowac, mozliwosc wystawienia jednego od razu zmusza do skladania ofensywnej rozpiski, przy 2 juz jako tako defensik mozna zlozyc a i tak dupy nie urywa w porownaniu z dzialami w innych armiach...
- Punisher17
- "Nie jestem powergamerem"
Bd na 100% ktos nie ma pary i chce zagrac z ogrami ? piszcie pw to poskladamy rozpy
Jak nie jeden to sto jeden
- Punisher17
- "Nie jestem powergamerem"
Prosze wpisac mnie i Jacobsa
Jak nie jeden to sto jeden
czesc, pytanie do organizatora, czy przejda lekkie proxy?
w sumie tylko 1...
bardzo chce zagrac z kolega, jestesmy w miare poczatkujacy i nie mamy terrorgheista a kasy brak ;(
a cala kmina opiera sie na nim;p
mialby ktos pozyczyc na tur lub moglibysmy go czyms zastapic? np abominacja czy czymkolwiek innym?
w sumie tylko 1...
bardzo chce zagrac z kolega, jestesmy w miare poczatkujacy i nie mamy terrorgheista a kasy brak ;(
a cala kmina opiera sie na nim;p
mialby ktos pozyczyc na tur lub moglibysmy go czyms zastapic? np abominacja czy czymkolwiek innym?
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Znajdzie się bez problemu, co najwyżej nie pomalowany. Wysyłajcie rozpiski i wpadajcie 

Elvis is (un)dead pisze:Znajdzie się bez problemu, co najwyżej nie pomalowany. Wysyłajcie rozpiski i wpadajcie
Elvis panicz łaskawca

id wyrabia się w 15 minut, zresztą organizator chyba kiedyś to id wyrabiał na turniej.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Będzie to to czy sobie darowaliście ?do poniedziałku zostaną wprowadzone drobne zmiany w regulaminie w postaci bohaterów specjalnych wartych 100pts dodatkowo; będą posiadać zasady specjalne lekko modyfikujące działanie armii (tak po 2 bohaterów do armii); zestaw będzie obejmował wersję dla dobrych jak i dla złych armii