Draft 1 Euro 2015
Moderator: Gremlin
Re: Draft 1 Euro 2015
nie mam pomysłu, za co miały by wejść siostrzyczki na orle ;x
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
fakt że ta snajpa to wisieńka ale jest kilka armii która na ściętej dyscyplinie zyskuje (VC, COD czy elfy które mają lorda i maga)Tutajec pisze:Tu nie chodzi o snajpy z Ld 10 bo wszyscy na tym tracą teraz mało armii bedzie miało 10 a co najważniejsze to woch i doch. W tym Lorze chodzi o słońce dnd i soulblight.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Nowa wersja draftu

Wszystko po staremu, jedynie tak jak myślałem siostrzyczki weszły do puliWood Elves
All limits are about models, you can spread them anyway you like among units, unless otherwise specified.
May select up to 5 choices from the pool below:
Each character using the Lore of Death – 1 choice (3 choices if 6 or more sisters of the thorn are present in an army)
Each unit of Wild Riders after the first – 1 choice
Each 10 Waywatchers (or part there of) - 1 choice
Each 15 models (or part there of) equipped with trueflight arrows or hagbane arrows after the first 15 models - 1 choice
Each Waystalker after the first – 1 choice
Moonstone of the Hidden Ways – 1 choice (4 choices with lore of death)
Sisters of Twilight - 1 choice
May take any Wood Elf Special Characters

Ale co ten faq tak naprawdę zmienił ?
zamiast 4 mają 3 woundy....i tyle ze zmian.
Fakt, że jest to debilny zapis bo jakim prawem ingerujemy w ilość ran na modelu skoro ma 4 to tyle mieć powinien.
Poprosiłbym o argumentację takiego zapisu...bo z tego co widzę to jest zapis ar.com a nie GW

zamiast 4 mają 3 woundy....i tyle ze zmian.
Fakt, że jest to debilny zapis bo jakim prawem ingerujemy w ilość ran na modelu skoro ma 4 to tyle mieć powinien.
Poprosiłbym o argumentację takiego zapisu...bo z tego co widzę to jest zapis ar.com a nie GW
Sprawdzę w domuDydu pisze:Ma ktos moze FAQ do starego AB WE, nie jest tam przypadkiem napisane jak maja byc traktowane?

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
To wciskałeś wałaDydu pisze:Luc ale grało się tak, że każa siostra ma T4 i 3W więc w sumie miały 6W

One mają T3 W2 (na orle T4 W2) więc łącznie miały 4W teraz niby mają 3W ... jak dla mnie niewielka różnica ..ale skąd Ty tam 6W widziałeś to nie wiem

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
widze ze wszyscy znaja faq gw
xYz