Ulubiona jesdnostka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
nie potrafią za nic przywalić z siłą 3 to jak oni zabiją coś to jest święto a za 9 pkt to przegrywają z niemal każdą inną śmieciowatą piechotą na przewadze. Max to remis wyciągną jak coś zabiją ... natomiast jeśli coś ich zabije to już o 2 albo o 3 (gdy brak rank mamy co też się nie rzadko zdarza gdyż zazwyczaj jest ich 20 lub niewiele więcej na początku gry wystawianych ) przegrywają a na 6-7 to często uciekają . Kiepsko - średni ze wskazaniem na kiepscy na którym nie można polegać. Bardzo lubie przeciwko nim grać.
W sumie mozesz wystawiać takie smieciowate oddziały warriorsow jako punkt wystawienia
. cos jak slejwi albo najty u szczurów, tylko ze kilka razy droższe. Innych zalet tego oddziału nie widzę 

Jak dla mnie Ironbreakers - uwielbiam ich modele z V edycji.
Wrzucam do nich thana z 5 atakami i 5S I potrafia przywalic chociaz bez thana to troche racji maszGogol pisze:nie potrafią za nic przywalić z siłą 3 to jak oni zabiją coś to jest święto a za 9 pkt to przegrywają z niemal każdą inną śmieciowatą piechotą na przewadze. Max to remis wyciągną jak coś zabiją ... natomiast jeśli coś ich zabije to już o 2 albo o 3 (gdy brak rank mamy co też się nie rzadko zdarza gdyż zazwyczaj jest ich 20 lub niewiele więcej na początku gry wystawianych ) przegrywają a na 6-7 to często uciekają . Kiepsko - średni ze wskazaniem na kiepscy na którym nie można polegać. Bardzo lubie przeciwko nim grać.

Nie no jasne ale po 1 wtedy to już wole brać oddział elity (bo than + wariorsi = oddział elity) po 2 i tak uciekną od terroru z thanem czy bez po 3 jeśli nie od terroru to paniki albo przegraja o 1 z fearującym wrogiem typu 11 BK i do domuDraco pisze:Wrzucam do nich thana z 5 atakami i 5S I potrafia przywalic chociaz bez thana to troche racji maszGogol pisze:nie potrafią za nic przywalić z siłą 3 to jak oni zabiją coś to jest święto a za 9 pkt to przegrywają z niemal każdą inną śmieciowatą piechotą na przewadze. Max to remis wyciągną jak coś zabiją ... natomiast jeśli coś ich zabije to już o 2 albo o 3 (gdy brak rank mamy co też się nie rzadko zdarza gdyż zazwyczaj jest ich 20 lub niewiele więcej na początku gry wystawianych ) przegrywają a na 6-7 to często uciekają . Kiepsko - średni ze wskazaniem na kiepscy na którym nie można polegać. Bardzo lubie przeciwko nim grać.Zal serce kraja dwarfy szersze w barach niz maluch i maja 3s..

Moja ulubiona jednostka sa rangersi moim zdaniem spoko klimat, zrobic spoko figurki (jakies konwersje) i moim zdaniem zajebisty oddzial... Poza tym uwielbiam Slayerow a szczegolnie Giant slayerow bo sa zajebisci klimatem... Poza tym uwielbiam tez Mlociarzy bo pokazuja taka prawdziwa esencje Krasnoluda...
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
moi faworyci to tunderersi. Nie ruszam sie bez nich z domu, a oni mi za to sowicie odpłacaja na polu bitwy 

Wedlug gwoli scislosci: Grudge thrower 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
-
- "Nie jestem powergamerem"
mój głos na ukochanych Długobrodych, są w tej edycji bardzo uniwersalnym oddziałem o nie przeciętnych umiejetnościach i nie zajmuja slotów spec. jak w poprzedniej edycji, czyli mogę sobie wziąć bez przeszkód więcej maszynek
poza tym modele z 6ed. są przepiękne
Uwielbiam tez Hamów bo są silni i nie do zajechania a z Lordzikiem na tarczy to trzęsą całym stołem
generalnie mamy taką armię panowie bracia, że w zasadzie lubię w niej każdą jednostkę
pzdr

Uwielbiam tez Hamów bo są silni i nie do zajechania a z Lordzikiem na tarczy to trzęsą całym stołem

generalnie mamy taką armię panowie bracia, że w zasadzie lubię w niej każdą jednostkę

pzdr
"Cięzka noc, co? ... pół miliarda się wymknęło..."
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
warriorzy z dwurakiem bardzo rzadko oddaja i to nawet przy slabszym przeciwniku...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Dobrze prawisz 10 warriorow z gw jest zaiste swietna ot co... Uwielbiam na nich grac... poza tym sa czasem niezmiernie przydatni... Czasami jak mam rangersow i nie wystawiam ich w scoucie to oni robia za taka 10 warriorow...