gyrocopter
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- marcus_cheater
- Oszukista
Mi udało się zjeść żyrosem smoka i wiele maszyn zabić ... dobrym sposobem jest też szarża żyrosem w fazie ruchu a potem dopchniecie klocka do walki z kowadła (ludzie stoją niemal zawsze a jak uciekają to często są zagonieni) a z żyrosem w walce nie mogą już dać flee.
Teraz myślę też nad opcją żyro + bsb ze Stromnim gdyż w tym układzie można juz przepychać fasty i skirmisze (poza driadami i wildami)
Teraz myślę też nad opcją żyro + bsb ze Stromnim gdyż w tym układzie można juz przepychać fasty i skirmisze (poza driadami i wildami)
true true :)
ciekawy combos, ale jeśli nie wbije rany to nie złamie i będzie tak stał, aż coś go dobije...
ale z dopchnięciem klocka do walki to rzeczywiście gra warta świeczki - nie ograne jeszcze na tyle żeby wszyscy bali się podejść.
wydaje mi się że gyros jako 2 rare to może być klucz do uniwersalności rozpiski
ciekawy combos, ale jeśli nie wbije rany to nie złamie i będzie tak stał, aż coś go dobije...
ale z dopchnięciem klocka do walki to rzeczywiście gra warta świeczki - nie ograne jeszcze na tyle żeby wszyscy bali się podejść.
wydaje mi się że gyros jako 2 rare to może być klucz do uniwersalności rozpiski
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ja prawie zawsze gyrosa jako drugiego rare daje i od razu mam znacznie wiecej przyjemności z gry 

Powergamerskie to sa wszystkie armie oprócz jedynie słusznych krasnoludów i nie można się dawać tak za darmo mordować - 2 x organki to po prostu lekarstwo na powergamerskie ciągotki przeciwnikówHohonus pisze:ja nigdy nie mogłem się przekonać do 2xorganek (z resztą nie mam:P)
to takie....takie.... powergamerskie

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
święte słowa... ale i tak wole organki+gyros... wtedy gra jest jednak ciekawsza.Supeł pisze:Powergamerskie to sa wszystkie armie oprócz jedynie słusznych krasnoludów i nie można się dawać tak za darmo mordować - 2 x organki to po prostu lekarstwo na powergamerskie ciągotki przeciwnikówHohonus pisze:ja nigdy nie mogłem się przekonać do 2xorganek (z resztą nie mam:P)
to takie....takie.... powergamerskie
-
- "Nie jestem powergamerem"
jednak ten combos gogola z popychadłem na najbliższym turze wypróbuję - podoba mi się 
"to takie... takie..." taktyczno - strategiczne
pzdr

"to takie... takie..." taktyczno - strategiczne

pzdr
"Cięzka noc, co? ... pół miliarda się wymknęło..."
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
-
- "Nie jestem powergamerem"
dobra rozkmina poprostu