War Altar WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Jakie konturowanie?
O co wam chodzi.Mówiłem że nie lubię głębokich,przez co mocnych cieni bo wtedy model wygląda sztucznie.
Co do głowy.Jestem z niej szczegolnie zadowolony.
O co wam chodzi.Mówiłem że nie lubię głębokich,przez co mocnych cieni bo wtedy model wygląda sztucznie.
Co do głowy.Jestem z niej szczegolnie zadowolony.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
-
- Kretozord
Chodzi o to że pomiędzy rożnymi elementami (w Twoim wypadku to głowa i obręcz na niej), powinien pozostać cienki ciemny (zazwyczaj czarny)pasek rozdzielający te 2 elementy. Na Twojej figsie złoto ma prawie ten sam odcień co skóra i bez tego paska nie wygląda to estetycznie. Podobna sytuacja jest na dłoni z młotkiem, palce i przerwy między nimi wyglądają jak pomalowane tym samym kolorem a przecież wiadomo że wgłębienia powinny być znacznie ciemniejsze.
a że dla Ciebie może wyglądać sztucznie, to pamiętaj że malujesz ludki w skali 28 mm a nie obrazy, między realistycznym a fajnym malowaniem na stół jest wielka przepaść niestety.
a że dla Ciebie może wyglądać sztucznie, to pamiętaj że malujesz ludki w skali 28 mm a nie obrazy, między realistycznym a fajnym malowaniem na stół jest wielka przepaść niestety.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash