Chciałbym wyrazić głębokie zażenowanie swoja postawą, ale nie będzie mnie.
Z przyczyn studyjnosesyjnych.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Wieżę, że jak w moim przypadku zdrowie to w Twoim sesja a nie wyzwania musiałem tu bo na Hloscie nie pamiętam pasów.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Brawo Eltharion!!!
Zawsze musi być ten pierwszy raz!
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Gdyby tydzień wcześniej nie było u nas turnieju to bym przyjechał.
A jak ja bym przyjechał to pewnie kogoś bym zaciągnął ze sobą.
Kiedy następny turniej?
7 luty byłby fajny, bo 8Bila robi 15 a Rudy Goblin robi 22 - tylko że oni robią w niedzielę... (co to za moda z tymi niedzielami?) To ja już wolę Rybnik w sobotę.