[Warszawa] Liga WFB w Strefie MTG - ETC 2.5 od 09.02.2015
Re: [Warszawa] Pierwsza warszawska liga WFB w Strefie MTG
To może jakiś update zgłoszeń ?
Za miłe słowa od konkurencji zawsze podziękuję.Bearded Unclean 'Un pisze:"Pierwsza warszawska liga"
Dobre, dobre.
Zacna inicjatywa, liga ETC przyciągnie spore grono.
Sam bym zagrał, ale za mało czasu...
Zmiencie zapis w regulaminie, ze brak wyniku = remis, w takiej sytuacji obaj gracze powinni byc traktowani jak przegrani, chyba ze sami ustalą remis.
Twoja rozpa siedzi na mailu. Byłeś pierwszę osobą, która opłaciła udział. Reakcja orgów będzię w najbliższą niedzielęElvis is (un)dead pisze:Ja się już zapisałem, uiściłem opłatę i wysłałem rozpę, ale chwilowo brak reakcji ze strony orgów

1. Elvis is (un)deadBobson pisze:To może jakiś update zgłoszeń ?
2. Tutajec
3. Pampers
4. RIPlay (marudzi, że mu się nie chce grać Chaos Dwarfami

Celujemy w 16+. Mamy dużąąą nadzieję, że się odpali.
2 pytanka. czy format jest aktualizowany z każdą iteracją draftu, tzn czy teraz odbędzie się na 2,5 czy pozostaje wersja 2.0?
drugie, czy jest tam gdzie zaparkować autko?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Wystartujmy już z 2.5.sYsek pisze:2 pytanka. czy format jest aktualizowany z każdą iteracją draftu, tzn czy teraz odbędzie się na 2,5 czy pozostaje wersja 2.0?
Z parkowaniem jest różnie, jak to w centrum Wwy. Czasami znajdzie się miejsce od razu, a czasami trzeba poszukać kilka minut.
EDIT: Jasne, że 2.5. Z rozpędu wpisałem 2.0...
Ostatnio zmieniony 5 lut 2015, o 23:42 przez strefamtg, łącznie zmieniany 2 razy.
Bez sensu. Po co grać czymś co jest na chwilę obecną nielegalne?
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Konkurencji..?Za miłe słowa od konkurencji zawsze podziękuję.

W czym niby?
Czy te rozgrywki będą zgłoszone do ogólnopolskiej ligi?
Dodajcie w tytule wątku datę rozgrywek i format.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."