Moderator: Kołata
Aha, sorki, nie doczytałem. Nie jestem przyzwyczajony do oglądania rozpisek z bohaterami specjalnymiCrimsoner pisze:i to jest wlasnie zawart w tej drugiej modyfikacji, ktara juz wprowadza nieco wiecej zmian. Ale mylisz sie tu bracie - bo nie wiem czy pierwszy post czytales, ale ja wystawiam w black orkach skarsnika na poczatku (a ten zajmuje 6 pol) i orkowego shamana, takze orkom przybywa piata ranka i jeszcze im ogon wystaje. (Standard Bearer miescie sie w pierwszej rance obok shamana i skarsnika
skarsnikma podstawke 6 goblinow...dokladnie 3szeroki i 2 dlugiCrimsoner pisze:i to jest wlasnie zawart w tej drugiej modyfikacji, ktara juz wprowadza nieco wiecej zmian. Ale mylisz sie tu bracie - bo nie wiem czy pierwszy post czytales, ale ja wystawiam w black orkach skarsnika na poczatku (a ten zajmuje 6 pol) i orkowego shamana, takze orkom przybywa piata ranka i jeszcze im ogon wystaje. (Standard Bearer miescie sie w pierwszej rance obok shamana i skarsnika
kierujeszNie wydaje mi sie zeby na czar bylo mozna wykorzystac MR, bo nie kieruje sie go na konkretna jednostke!