[Warszawa] 28-29 marca. Zgrupowanie kadry 2015
Ja wierze, ze Maciek się jeszcze nie poddał 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A to coś zmienia ?, ja wgl proponuję zrobić turniej z następującą punktacją:Andrzej pisze:Jak to w końcu jest, całość będzie miała formę turnieju czy nie?
Uzyskany wynik - oczekiwany wynik z paringu = pkty do rankingu.
Wszystkie pary bede ustalał ja z Kalafiorem, można przynieśc 2 rozpiski i zadecydowac którą sie bedzie gralo co bitwę, ale przed poznaniem paringu.
Tyle z reguł ;p, zapraszam

Całkiem fajny system! I nie można zdobyć więcej niż się zadeklarowało.Młody pisze:A to coś zmienia ?, ja wgl proponuję zrobić turniej z następującą punktacją:Andrzej pisze:Jak to w końcu jest, całość będzie miała formę turnieju czy nie?
Uzyskany wynik - oczekiwany wynik z paringu = pkty do rankingu.
)
Jeszcze ew +5 pkt za dokladne wstrzelenie sie, zeby nie deklarowac ze sie ugra remis w paringu ktory jest do przodu :p
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Spokojnie, zgrupowanie ma nam przynieść wymierna wartość, dlatego wszystkie paringi ustalam ja z Młodym. Będziemy zbierać też normalne wyniki.Rince pisze:Proponuje nie przekombinowac.
Jak ktoś chce wpaść sobie pograć, to ludzi troche będzie, nie widzimy przeciwwskazań żeby te imprezę totalnie zamykać.
Czy będzie to traktowane jako turniej i czy wyślemy jakieś wyniki do ligi zostanie jeszcze postanowione. Chcemy sprawdzić kilka konkretnych paringow, rozpisek, pomysłów i graczy. Na punktach do nieistniejącej ligi zależy nam znacznie mniej.
Pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Proszę mieć ze sobą wydrukowana jedna lub odpowiednio 2 rozpiski.
Nie wiem jeszcze jaka będzie kara za brak rozpy, ale na pewno wymyślimy z Młodym coś strasznego
Nie wiem jeszcze jaka będzie kara za brak rozpy, ale na pewno wymyślimy z Młodym coś strasznego

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole