Poznański Master 18-19 kwietnia -wyniki góra 1 postu
Re: Poznański Master 18-19 kwietnia
zgøoszenia?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Hej, jestem na nartach, wrócę w weekend to uzupełnie dane. Noclegi poprawie, ale muszę najpierw sprawdzić czy wszystko aktualne.
Dla osób szukających sobie czegoś. Jest ta sama szkoła z dwoma salami co kiedyś. Będą tacki. adres Krakowska 10.
After Party tradycyjnie w Amore del Tropico na Ratajczaka w bramie (to tam gdzie niemal co roku).
Dla osób szukających sobie czegoś. Jest ta sama szkoła z dwoma salami co kiedyś. Będą tacki. adres Krakowska 10.
After Party tradycyjnie w Amore del Tropico na Ratajczaka w bramie (to tam gdzie niemal co roku).
Po to robiliśmy lokale składkowe na makiety by takie rzeczy się nie powtórzyły. Nie będziemy udawać, że nie było tego problemu, ale dokładamy starań by się więcej nie powtórzył.Leoh pisze:Tacki są nieistotne, istotne natomiast jest aby zamiast górek nie było lasków lub innych zamienników :)
Fajnie, ze udalo sie z ta szkola w centru, a nie ta "po schodkach"kudłaty pisze:Hej, jestem na nartach, wrócę w weekend to uzupełnie dane. Noclegi poprawie, ale muszę najpierw sprawdzić czy wszystko aktualne.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrazek](http://i.cubeupload.com/B0imir.png)
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
kudłaty pisze:Po to robiliśmy lokale składkowe na makiety by takie rzeczy się nie powtórzyły. Nie będziemy udawać, że nie było tego problemu, ale dokładamy starań by się więcej nie powtórzył.Leoh pisze:Tacki są nieistotne, istotne natomiast jest aby zamiast górek nie było lasków lub innych zamienników
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Bardzo dobre podejście, znacznie lepsze niż strzelić focha i za karę nie robić nic
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Wrzuciłem liste hosteli. Wrzucałem takie które są nie dalej niż 10 minut z buta zarówno od knajpy jak i od szkoły. Wybierałem również takie by miejsca w pokojach były ekonomiczne. Jak ktoś chce lepszy standard niech da znać na pewno pomożemy mu znaleźć.
Progi są w taki sposób, gdyż dzięki temu we wszystkich scenariuszach nie da się dostać maski przegrywając o mniej niż około 1500pkt. Gdyby podnieść progi w battle line i meeting engagment do maski potrzeba by było aż 600pkt więcej niż w blood and glory i king of the hill. Niskie progi na ETC mają ten cel, by totalnie zawalające się bitwy nie wykręcały zbyt mocno wyników całych meczy, co przy wysokich progach byłoby częstsze.
Cóż mogę odpowiedzieć innego niż: TAK!!!Smiechu pisze:Ta informacja zachęca mnie do negocjacji.kudłaty pisze:
Rince, Dymitr i Marycha - powtarzamy?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Count me in, SmiechuMarys pisze:Cóż mogę odpowiedzieć innego niż: TAK!!!Smiechu pisze:Ta informacja zachęca mnie do negocjacji.kudłaty pisze:
Rince, Dymitr i Marycha - powtarzamy?
![Obrazek](http://i.cubeupload.com/B0imir.png)
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Haha, musze to znowu zobaczyć ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A co oni wymyślili?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Niestety muszę was zawieść. Żałuję i to w ch...
Święta Prawosławne nie pozwolą mi na dotarcie.
Młody na pewno zobaczysz to tylko beze mnie.
Ja w następnym roku po wielkiej przerwie na bank upodle sie wraz z tymi 3.
Mam tylko nadzieje że chopy podtrzymaja tradycje Poznańskiej mordowni.
Święta Prawosławne nie pozwolą mi na dotarcie.
Młody na pewno zobaczysz to tylko beze mnie.
Ja w następnym roku po wielkiej przerwie na bank upodle sie wraz z tymi 3.
Mam tylko nadzieje że chopy podtrzymaja tradycje Poznańskiej mordowni.
To ja o mniej poważnych sprawach. Możesz poprawić progi punktowe? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)