[Dankowice], 11.04.2015, EURO Pre-Poznań w Conieco, Liga 1/4
Re: [Dankowice], 11.04.2015, EURO Pre-Poznań w Conieco, Liga
Tak, turniej się odbędzie, na chwilę obecną 14 osób zrobiło przedpłatę zostało 11 wolnych miejsc.
Przypominam, że jeszcze tylko 2 dni na zrobienie przedpłaty za 3 pkt do klasyfikacji.
PS.
Tym razem na miejscu będzie dostępna pizza.
Przypominam, że jeszcze tylko 2 dni na zrobienie przedpłaty za 3 pkt do klasyfikacji.
PS.
Tym razem na miejscu będzie dostępna pizza.
Dziekuje wszystki za udzial i zapraszam na kolejny turniej, prawdopodobnie w maju.
Wyniki:
Szaitis 64
Bigbos 51
Solo 51
Eltharion 47
Qc 43
Dzicka 42
Jacki 42
Gremlin 40
Jaaf 39
Andrzej 38
Dibo 33
Dydu 33
Marks 32
Debelial 29
Traxos 29
Zuczek 29
Ajt 28
Leoh 25
Sly 24
Remo 19
Podwys 19
Fluffy 13
Mateusz 6
Wyniki:
Szaitis 64
Bigbos 51
Solo 51
Eltharion 47
Qc 43
Dzicka 42
Jacki 42
Gremlin 40
Jaaf 39
Andrzej 38
Dibo 33
Dydu 33
Marks 32
Debelial 29
Traxos 29
Zuczek 29
Ajt 28
Leoh 25
Sly 24
Remo 19
Podwys 19
Fluffy 13
Mateusz 6
SUper miejscowa Dydu, najlepsza pizza ever! Dzieki za bitwe i sorry za narzekanie, mialem zła faze 
Dzieki Ajtowi i Marksowi za gre - wiem że wam też grało się turbo przyjemnie ^^
Do nastepnego i jeszcze graty dla tego bola co nic nie umie grac w fogurki nie chca go w kadrze, że wreszcie zbliza sie w liczbie wygranych lokali do Elthariona Czampiona Śląska

Dzieki Ajtowi i Marksowi za gre - wiem że wam też grało się turbo przyjemnie ^^
Do nastepnego i jeszcze graty dla tego bola co nic nie umie grac w fogurki nie chca go w kadrze, że wreszcie zbliza sie w liczbie wygranych lokali do Elthariona Czampiona Śląska
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Bardzo ładny turniej. Moje bretońskie fanaberie o 9 kowbojach dopiero zaczynam testować, więc grałem ostrożnie (sorry Leoh - generalnie nie zdarza mi sie nie dogrywać bitew). Wygodne to jest bardzo ale wymaga ogrania. Będzie szybciej, będzie lepiej
Puki średnia punktów z bitew przekracza 8 jestem zadowolony, teraz jestem zadowolony bardzo

Puki średnia punktów z bitew przekracza 8 jestem zadowolony, teraz jestem zadowolony bardzo

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !