Profi, podczas bitwy możesz korzystać nawet z rostera wypisanego krwią na ludzkiej skórze (nawet swojej

Dostałem już trochę rozpisek, sprawdzę i potwierdzę pewnie jakoś jutro. Kto jeszcze nie przysłał, ma czas do soboty wieczora (by dostać punkty).
thorash pisze:Można rzucać jakieś duele ?
(...) Rzucam macką w waszą stronę - ktoś podniesie ?
Co to za ustawianie wyniku turnieju?Profi pisze:Fuj! Ale przyjmuję. Uciacham ci ją z radością
Pchasz się w gips...Boguś~! Może duel~? jaki masz COMP ?
Dziękuję za wspaniały turniej - miło jego wygrać mimo, że nie spodziewałem się że taka sytuacja może mieć miejsce.Lazur pisze: Beerfield wygrał raz i dwa razy przegrał zajął miejsce pierwsze. (Beerfield to żaden osobisty przytyk ani nic. Grało się świetnie z Toba stad tyle best playów ale wykorzystam Cie do pokazania exploitów compa)
Grało mi się z Tobą świetnie, szczególnie, że czego bym nie zrobił to szanse na zwycięstwo były praktycznie żadne. A czy w przypadku jeśli miałbym comp score 11 i wystawił kilka dział, katapulty i nie wiadomo co jeszcze to czy miałbym szanse z Twoją super złożoną armią ? Nie sądze - najprawdopodobniej zmiótłbyś mnie jeszcze szybciej z planszy, bo jak wyczyściłeś moje oddziały do 3 tury to w przypadku większej ilości dział pewnie wyczyścił byś je turę późniejLazur pisze:Comp wprowadza zbyt dużą destabilizacje w wynikach. Nie ważne jest zupełnie jak grasz tylko jaki masz comp score.