Centrum Gier INNY WYMIAR - wyższy wymiar grania(siedziba SS)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: NOWA SIEDZIBA SZYBKIEGO SZPILA

Post autor: PiotrB »

Solo pisze:Nie przeceniajmy starań Roberta :) gratulację należą się całemu SS bo tylko dzięki fantastycznym indywidualnością tego klub stać nas na inny wymiar grania w gry !
Oczywiście -przepraszam - w każdym razie gratuluje pomysłu i możliwości . Nie łatwo mnie zaskoczyć - a wam się udało :)...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

PiotrB pisze:Niesamowita sprawa! =D> =D> Czuję że będę tam częstym gościem - proszę mi ogarnąć fotelik :) Na prawdę jestem pod sporym wrażeniem Robercie! To jest nowy wymiar grania - nie sklep czynny do 18 ale super miejscówka gdzie można grać - kimnąć się i znowu grać - w zasadzie prawie free.... Gratuluję Panowie! =D> =D>
Dzięki Piotrze. SS zaprasza. :) Jesteś mile widzianym gościem.

Nawiązując do wczorajszego pokazu Ogniem i Mieczem wrzucam link do paru zdjęć, żeby każdy mógł zobaczyć jak to wygląda.

https://www.dropbox.com/sh/eyc2of3rlovo ... Xq1Va?dl=0

Moim zdaniem naprawdę świetna sprawa. Widzę w tym alternatywę dla WFB, jeżeli chodzi o moja osobę oczywiście.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

Podziękować też trzeba Zeppelinowi bo gdyby nie on nie było by mowy o nowej miejscówce :D
Ostatnio zmieniony 22 lip 2015, o 08:15 przez Lothar, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Heretic pisze:
PiotrB pisze:Niesamowita sprawa! =D> =D> Czuję że będę tam częstym gościem - proszę mi ogarnąć fotelik :) Na prawdę jestem pod sporym wrażeniem Robercie! To jest nowy wymiar grania - nie sklep czynny do 18 ale super miejscówka gdzie można grać - kimnąć się i znowu grać - w zasadzie prawie free.... Gratuluję Panowie! =D> =D>
Dzięki Piotrze. SS zaprasza. :) Jesteś mile widzianym gościem.

Nawiązując do wczorajszego pokazu Ogniem i Mieczem wrzucam link do paru zdjęć, żeby każdy mógł zobaczyć jak to wygląda.

https://www.dropbox.com/sh/eyc2of3rlovo ... Xq1Va?dl=0

Moim zdaniem naprawdę świetna sprawa. Widzę w tym alternatywę dla WFB, jeżeli chodzi o moja osobę oczywiście.
Robercie wiesz że dla króla Słońce i dla moich Śląskich braci zrobię wszystko :)... OiM to jest super system - jak chcecie to mam już ogromną armie - mogę przyjechać i was nauczyć grać -
Wrzuciłem Twoje ogłoszenie na forum WH40K Conquest i na forum Wargamera - więc jak by ktoś do Ciebie dzwonił to się nie zdziw :).

Zepelinowi postawię piwko jak kapitanowi mojego teamu :) ...niestety ty Lohtar dostaniesz Cole :lol2:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Lothar pisze:Podziękować trzeba zwłaszcza Zeppelinowi bo gdyby nie on nie było by mowy o nowej miejscówce :D
To jest prawda.

Co do tego OiM to byłoby fajnie jakbyś zabrał np. RPON i Szwedów na jakieś mniejsze punkty i byśmy sobie zagrali.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

PiotrB pisze:
Zepelinowi postawię piwko jak kapitanowi mojego teamu :) ...niestety ty Lohtar dostaniesz Cole :lol2:
Racja mam 12 lat ciągle zapominam :mrgreen: ale i tak wielkie dzięki :D
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Grichalk pisze:Pomyślcie jeszcze na x-wingiem.
Proszę bardzo. :wink:

W przyszły wtorek o godzinie 17 w siedzibie odbędzie się pokaz gry w X-winga. Najprawdopodobniej Szybki Szpil będzie też miał swoja sekcję X-wingowców. :)

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Heretic pisze:
Grichalk pisze:Pomyślcie jeszcze na x-wingiem.
Proszę bardzo. :wink:

W przyszły wtorek o godzinie 17 w siedzibie odbędzie się pokaz gry w X-winga. Najprawdopodobniej Szybki Szpil będzie też miał swoja sekcję X-wingowców. :)

No i fajnie. Im więcej osób gra tym lepiej.
A macie tam u siebie kogoś od Warzone Ressurection ??

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Nie słyszałem, żeby ktoś grał u nas w ta grę.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Bo nie słuchasz. Solo w to gra :wink:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Co tu dużo mówić osobiście grałem w warzone do 4 ed tej fanowskiej ale mam znajomych na śląsku którzy grają w nową edycję i nie widzę problemu aby zorganizować turniej

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

ładnie, aż chce się zostać członkiem SS i bezrobotnym kawalerem.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

:) Dzisiaj miejscówka otwarta od 16. Będzie przynajmniej 10 osób do grania. Zapraszamy.

Kerwantes
Mudżahedin

Post autor: Kerwantes »

Rewelacyjna sprawa, szczerze gratuluję że udało Wam się zorganizować klub na takim poziomie =D>
Bardzo bym chciał żeby w Wawie powstało coś takiego ale samemu ciężko taki klub zmontować.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Odezwij się na PW to ci pomożemy zacząć :-) a jak zaczniesz to już idzie

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Kolejny dzień w siedzibie upłynął pod znakiem Warzagga, dzięki chłopaki że wpadliscie i pouczyliscie nas gry w battla. :-)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

W najbliższym czasie w naszej siedzibie odbędą się następujące imprezy:

15.08.2015 r. turniej WH 40.000

22.08.15 r. turniej Hobbita

23.08.2015 turniej WFB

12-13.09.2015 r. Turniej Warzone

Jak widzicie dzieje się:) Jak zwykle zapraszam do siedziby :)

Dodatkowo 29-30.082015 r. organizujemy DMŚ WH 40.000 w Kozłowie

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Zagrał bym sobie jutro w battla, kto będzie ?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

OTWARTE Mistrzostwa Złego Garażu 2015

lol :)

https://www.facebook.com/events/148518135481158/
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Wczoraj odbył się pokaz i nauka gry w X-winga:) Dzięki uprzejmości naszych nowych klubowiczów X-wingowców siedziba dysponuje mata do gry i dwoma podstawkami. Nie ukrywam, że chcemy rozwinąć scenę X-winga w Katowicach, więc jeżeli ktoś gra to proszę o kontakt, a jeżeli ktoś chce zacząć to zapraszamy i ... również proszę o kontakt:)

ODPOWIEDZ