"Święta, Święta i po Świętach"
Dopiszcie i mnie, będzie albo MANTRA Team, albo The MALIN Family
określe się dzisiaj wieczorem albo jakoś jutro.

określe się dzisiaj wieczorem albo jakoś jutro.
Zapisz Pestex i Mózg. 

Ostatnio zmieniony 25 gru 2006, o 22:22 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawa selektywnej grawitacji
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu
Dobra, jest 14 par, czyli limit. Dlatego jeśli ktoś chce wymięknąć, niech zrobi to teraz - nie chce by doszło do sytuacji, ze komuś odmówie zapisania z powodu kompletu, a potem bedzie miejsce, bo ktoś się nie zjawi..
Jagal, daj znać z kim grasz jak najszybciej
.
Pozdrawiam i życze wesołych świąt
Kowal
Jagal, daj znać z kim grasz jak najszybciej

Pozdrawiam i życze wesołych świąt

Kowal
Dobra, wymiękamy...
Tak to jest jak się choruje. [nie ja, tylko qmpel]

Ostatnio zmieniony 25 gru 2006, o 22:22 przez Marcin, łącznie zmieniany 2 razy.
Prawa selektywnej grawitacji