To chyba cytat z mojego wishlistuGajowy pisze:kiedyś chciałem jeszcze potanienia rycerzy chaosu, ale jak zobaczyłem co zrobili z orczą jazdą, to wystarczy mi jak ich nie podrożą...
Nadciągają Demony Chaosu ??
Moderator: KrzysiekW
zgadza sie ale tak pasuje do moich pragnien ze wpisalem to jako swoj podpis
Żeby neico ożywić temat, macie tutaj troche nowych fotek:
Juggernaut
Bloodletter
Demonetki
i moje pytanie do kogoś kto ma więcej wiedzy, może nam powie czy będzie inny wariant juggera, tzn taki na którym da się coś posadzić
Juggernaut
Bloodletter
Demonetki
i moje pytanie do kogoś kto ma więcej wiedzy, może nam powie czy będzie inny wariant juggera, tzn taki na którym da się coś posadzić
dokładnie tak samo mi sie wydajeSzczurza Jucha pisze:Tylko demonetki gorsze, Jugger wypasik, tak samo bloodleter. I teraz wyglada na T3 w sumie ;d
a najlepsze jest to ze jest CG do demeonetek.. a jak kazdy wie opcji CG w HoChu nie ma... czyzby zmiany... ?
tez zauwazylem - chyba pogloski okaza sie prawdathurion pisze:dokładnie tak samo mi sie wydajeSzczurza Jucha pisze:Tylko demonetki gorsze, Jugger wypasik, tak samo bloodleter. I teraz wyglada na T3 w sumie ;d
a najlepsze jest to ze jest CG do demeonetek.. a jak kazdy wie opcji CG w HoChu nie ma... czyzby zmiany... ?
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
a mnie sie widza wszsytkie te figsy, moze jakies nowe zasady beda....... t3 to jakas absolutna porazka przy tej cenie
Bloodletter super, tylko szkoda, że plastikowy. Nareszczie wygląda jakoś demonicznie
Demonetki równie dobre tylko jugger mi nie pasuje. wyglada zabardzo czterdziestkowo. I jak tam kogoś posadzić??? Po mimo to za tylną nogą jakieś kabeliki, drciki i inne niespodzianki ;/ Ten obecny ładniejszey moim zdaniem
Pozdro
Demonetki równie dobre tylko jugger mi nie pasuje. wyglada zabardzo czterdziestkowo. I jak tam kogoś posadzić??? Po mimo to za tylną nogą jakieś kabeliki, drciki i inne niespodzianki ;/ Ten obecny ładniejszey moim zdaniem
Pozdro
Jugger musi być opancerzony na całej powierzchni cielska. Bo one tak już mają i tyle.Juggernaut o ile fajny do 40k do batla się nie nadaję, przecież to jakiś nosorożec cyborg;) powinni zrobić go bardziej fleshowego
Czemu szkoda? Bo co, nie można będzie zabić jak się nim rzuci komuś w łeb? Czy dlatego że będzie łatwy do konwertowania? I tańszy?Bloodletter super, tylko szkoda, że plastikowy.
Nie sa mechaniczne, sa po części demonem a po części zaklętą stalą. A kto je robi nie wiem, w booku chaosu jest tylko jakies pierdzenie o mrocznych ogniach i takich tam.w batlu jelsi dobrze pamietam kiedys bylo opisane, ze juggery do khorna sa robione przez chaos dwarfy i sa mechaniczne
Uerph.
Chyba jednak nie upadł
w tej chwili 10 letterów kosztuje około 200zł (box), plastiki, boxy po 12-16 sztuk kosztują około 110-120 zeta
w tej chwili 10 letterów kosztuje około 200zł (box), plastiki, boxy po 12-16 sztuk kosztują około 110-120 zeta
Jugger fajny, przyjemniej bedzie sie go konwertowalo bo ten obecny to rece opadaja. Bloodletter moze byc w sumie, jak dla mnie miecz moze tylko troche przyduzy na takiego chudzielca.
ZA demonami slannesha nigdy nie przepadalem te tez jakies takie.
Ciekaw jestem demonow nurgla bo tu mozna naprawde fajne rzeczy machnac
ZA demonami slannesha nigdy nie przepadalem te tez jakies takie.
Ciekaw jestem demonow nurgla bo tu mozna naprawde fajne rzeczy machnac
beda pakowani po 10 i cena wtedy ok 92=95 pln lub po 12 i wtedy cena wzrosnie do ok 115pln ale ilosc bitsow moze wzrosnac
z tego co wiem ma byc 10 modeli zeby mozna bylo tez do 40k stosowac z wieksza grywalnoscia.
z tego co wiem ma byc 10 modeli zeby mozna bylo tez do 40k stosowac z wieksza grywalnoscia.