zajebiście mi się podoba to co wymyśliłeś
pozdrawiam!
mnie prywatnie denerwuja kolesie, dowalajacy sie po pijaku do 13latek. pijak-pedofil w roli pseudo artysty no pasaran (;Daro pisze:A co złego w tym ze ktoś sobie lubi dużo i często wypić ?
A to ciekawe, mogę prosić o rozwinięcie tej jakże interesującej tezy?TruePunk pisze: obiektywna ocena jest taka, ze narracja lezy i kwiczy.
Powiem tak. Raczej nie ma okresów gdy nie czytam jakiejś ksiazki. Najczęściej jest to polska fantasy właśnie (nie wiem czy "Wilcze gniazdo" Komudy podchodzi pod fantasy, ale biorąc pod uwagę lekkie otarcie się o kwestie wilkołactwa i regał na którym leżała książka to chyba takTruePunk pisze:
'sporo' to pojecie wzgledne, biorac pod uwage ilosc ksiazek fantasy polskich publikowanych w ostatnich latach

HYPERMEGAULTRASICKPSYCHOROTFL z tego co napisałeś.Murmandamus pisze:Bo potem popełnia coś takiego jak "Wieśminką sagę" i tyle.
Andrzej "Karnister Wódki" Sapkowski ma paskudny styl narracji.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Tak, to jest słuszna koncepcja. A więc, zamiast Konopnickiej Gustaw Morcinek i "Łysek z pokładu Idy". Kto za, kto przeciw?Nordri pisze:No co Ty, ją to za samo nazwisko należy odrzucić - w ramach walki z narkomanią....Duderson pisze:Pozostaje do czytania tylko Maria Konopnicka, chyba, że i na nią ktoś znajdzie haka.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Biorąc pod uwagę jego wypowiedzi to on chyba dopiero teraz stał się prawdziwym fantastą ;/raf pisze:- Ziemkiewicz - prawdziwym fantastą stał sie jak przestał pisać SF a wziął się za publicystykę...
Komunistka.Duderson pisze:Pozostaje do czytania tylko Maria Konopnicka, chyba, że i na nią ktoś znajdzie haka.
Przychylam. Z tymże zasady specjalne są głównie z WABaKołata pisze:zajebiście mi się podoba to co wymyśliłeśzasady specjalne są bardzo fajne. czytało się równie fajnie, jak książkę.