[Katowice] 29.11.15r. Szybki Goblin vol.16 9th Age

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Re: [Katowice] 29.11.15r. Szybki Goblin vol.16 9th Age

Post autor: Solo »

Nie no jeśli takie znakomitości jak Bombaj będą oraz zagadkowy człowiek, z Czułowskiego gaju pod Wilkowicami na Monkołowcu Adam Qc.
Natomiast nie będzie smerfa marudy bo nie da rady wspierać kolegów w walce o nową przyszłość 9 edycji, to ja zejdę do walki i zagram.
Pomimo tego że na liście już wiszę oficjalnie zgłaszam się aby pokazać Katolom typu Pachoł którzy nie potrafią czytać, że będę.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Kto to jest smerf maruda?
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Tajne tajniki.

Co solo, mowisz, ze mam być ;) ? Pomyślimy, sobota oblegana ale pomyslimy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Obrazek

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

Solo, poziom enigmatyczności Twoich postów wzrasta wykładniczo. Mistrzowie Zen i twórcy rządowych rozporządzeń mogą się od Ciebie uczyć ;)

Jestem rozdarty. Szczury są takie kiepskie, a kozy są takie fajne. Ale trzeba ćwiczyć szczury, a kozy są takie fajne. Ale moje serce bije w rytmie oddechu Rogatego Szczura, a kozy są wciąż takie fajne. Jak grać? Jak żyć? Gdzie jest premier, gdy jest potrzebny....

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Only 13th street boys gang! Rats FTW! :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

"potrzebNA" :)

Bestie bierz :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Hunter
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Hunter »

A tam dopisz mnie Robert. Muszę w końcu odebrać moich zapomnianych łuczników.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Mnie nie vedzie, bo mam szkole, ale Solo Ci ich da w moim imieniu.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Bomber, bierz szczury, bedzie fun ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Post autor: wind_sower »

odpadam :(

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

1. Solo
2. Eltharion
3. Ossa
4. Młody Kocoń
5. Bombay
6. Eldritch
7. Lothar
8. Duży_Paweł
9. Sas
10. Miszta
11. Hunter
12. Krzemi
13. Captain Kocoń
14. Qc
15.
16.
17.

Aktualna lista zgłoszeń zapraszamy

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Dzięki Solo za aktualkę :)

Stoły ustawione, puchar błyszczy. Czekamy!

Awatar użytkownika
Nogul
Pseudoklimaciarz

Post autor: Nogul »

Bardzo chętnie wpadnę na drugą i trzecią bitwę - wcześniej nie wyrobię czasowo (tylko, żebym w razie nieparzystej liczby graczy nie był plizz zbajowany, bo zagrać jedną, jedyną bitwę to byłaby padaka) i jeszcze jedna ważna rzecz, nie mam tylu rycków ilu upchnąłem w rozpie.

Czy ktoś byłby w stanie przywieźć 12 imperialnch rycerzy?
Jeśli ktoś ma możliwość to proszę o info (wystaczy mi sms na nr 517 762 009).

Może ktoś ew. przekazał by powyższa prośbę Sasowi - zgubiłem nr tel do Sasa razem z telefonem :(

jak będę miał komplet rycerstwa to wpadam napewno.
Odwdzięczę się w tradycyjny sposób.
Papier jest przegięty, nożyczki OK, Kamień.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Weź se jakies proxy, a zagrasz na pewno bo ja wpadne tylko na 1 gora 2 bitwy

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Bieda gra, promuje bolków :(

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

Krzemi wygrał?
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Lothar pisze:Krzemi wygrał?
Gorzej

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

-Qc- pisze:Bieda gra, promuje bolków :(
sam jesteś bolek :lol2:

Gratulacje dla zwycięzcy!
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Laik pisze:
-Qc- pisze:Bieda gra, promuje bolków :(
sam jesteś bolek :lol2:

Gratulacje dla zwycięzcy!
Dzięki

ODPOWIEDZ