Zgłaszam sięKalesoner pisze:Słyszałem od jednego z adminów, który pragnie pozostać anonimowy, że jeśli się zgłosi 20 osób to na forum wrócą wszystkie wyklęte tematy.
[Warszawa] 21.11 - Hardkorowa Dziewiątka; 9th Age 2400
Re: [Warszawa] 21.11 - Hardkorowa Dziewiątka; 9th Age 2400
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Spoko Maćku, rozpy przedłużyliśmy do dzisiaj, także jest czas.
Zielony niestety odpada także póki co mamy 10 osób, jak się nikt nie wykruszy, a jak będzie Maciek to póki co 11.
Z parkingiem zawsze sie udawało.
Zielony niestety odpada także póki co mamy 10 osób, jak się nikt nie wykruszy, a jak będzie Maciek to póki co 11.
Z parkingiem zawsze sie udawało.

Ogłoszenie parafialne.
Gdyby drzwi byłby zamknięte, proszę dzwonić pod numer 45. Wchodzimy po schodach, idziemy w kierunku windy gdy pojawi się karteczka z napisem WINDA (na prawo). Wjeżdżamy na 5 piętro, i sala jest po prawej stronie.
Numer do mnie chyba mają wszyscy, jakby co proszę dzwonić.
Gdyby drzwi byłby zamknięte, proszę dzwonić pod numer 45. Wchodzimy po schodach, idziemy w kierunku windy gdy pojawi się karteczka z napisem WINDA (na prawo). Wjeżdżamy na 5 piętro, i sala jest po prawej stronie.
Numer do mnie chyba mają wszyscy, jakby co proszę dzwonić.

1 Crusader 7
2 Maciek Ł. 6
3 Janus 4
4 Elvis is (un)dead 3
5 Św. Barbara 2
6 Shino 2
7 Kołata 1
8 Lipek 0
9 Zielony 0
10 Gąsior -3
11 Rafixator -4
12 Marvin -4
Dzięki za przybycie wszystkim. oby cześciej. i obyśmy się szybciej uczyli tych zasad
2 Maciek Ł. 6
3 Janus 4
4 Elvis is (un)dead 3
5 Św. Barbara 2
6 Shino 2
7 Kołata 1
8 Lipek 0
9 Zielony 0
10 Gąsior -3
11 Rafixator -4
12 Marvin -4
Dzięki za przybycie wszystkim. oby cześciej. i obyśmy się szybciej uczyli tych zasad

My stwierdziliśmy że gramy na nasze punkty (0-20) i wyślemy też feedback że proponowane przez nich są zbyt spłaszczające i demotywujące dla niektórych osób kończących na minusie.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Gasior po tym minusie ostro przygasł 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Też tak myślę, że przy minusowych punktach jest negatywny efekt smuteczkuLaik pisze:My stwierdziliśmy że gramy na nasze punkty (0-20) i wyślemy też feedback że proponowane przez nich są zbyt spłaszczające i demotywujące dla niektórych osób kończących na minusie.

wielkie dzieki za gry oraz mega propsy dla Gasiora za zorganizowanie turnieju. Juz pierwsza mnie nauczyła wiele o przeinwestowaniu w magie (niestety przez to tk moze nie byc taka silna armia jak kiedys), ale gra w ta gre to nauka zupelnie nowej zabawy 
warto probowac dalej sie uczyc w to grac.
Dozo za 2 tygodnie. Dopracujcie rozpy i robimy kolejne podejscie.

warto probowac dalej sie uczyc w to grac.
Dozo za 2 tygodnie. Dopracujcie rozpy i robimy kolejne podejscie.