[Tarnów], 16.01.2016, 2000 9age
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Re: [Tarnów], 16.01.2016, 2000 9age
Dzięki za tipa.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- Weatherwax
Tak, będą objectivy.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Ze względu na warunki atmosferyczne ekipy z Kielc jednak nie będzie 

Jest szansa na dostanie wyników końcowych i wyników poszczególnych rund na maila? tournament@the-ninth-age.com - byłbym wdzięczny 

- Weatherwax
Dzięki Panowie za turniej!! Zwycięzcą i aktualnym czempionem Tarnowa został PSz, ale Nasz Arik dreptał mu mocno po piętach i jako typowy dark już pała żądzą rewanżu! Jeszcze raz - PSz, Glonojad, Medzik - super że mimo niepogody udało się rozegrać turniej.
Do następnego razu - oby niedługo, z pewnością jeszcze wyrobimy się przed wersją alfa!
Do następnego razu - oby niedługo, z pewnością jeszcze wyrobimy się przed wersją alfa!