To samo chciałem napisaćTomash pisze:Dajmy temu forum tydzień na wyrobienie jakiejś sensownej grupy użytkowników - potem będą oni głosować za moderatorami
Moderatorzy i podfora
Jestem za Ziemkiem na moda podforum Lizaków. Zna się na tej armii i naprawdę dużo siedzi w necie z tego, co widziałem na Gildii.
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
ja mam duzo czasu i moge sie zając moderacją WE ewentualnie pomóc moderowac scimiemu
pozdro
pozdro
Popiram. Najlepiej jak byśmy mieli obaj tą możliwośćScimitar pisze:...
poza tym sugeruję, by ktoś z nas - Greenknight lub ja - miał moderację w tematach o turniejach, rankingu, zgłoszeniach itp. - wszędzie tam, gdzie coś ma związek z tymi elementami. Będzie nam łatwiej coś ogłaszać, dawać listy zgłoszonych turów, ranking itp.
Pozatym tak jak rozmawialiśmy Tomashu na DMP. Przydadzą sie ukryte Fora Klubowe. Oczywiście cza czasu.
Zglaszam sie na moda Tk jezeli jednak wypchnie mnie Shino
lub ktos inny to moge sie zajac rozpiskami lub galeria .w sumie tyz moglbym pomoderowac jakis dzial...
To był, niestety, przesadzony optymizm, opierający się na założeniu, że uda się przywrócić bazę poprzedniego BPYudokuno pisze:Mam rozumieć, że - jak było mówione wcześniej na Gildii - moderatorzy nadal mają swoje działy i to się nie zmienia?
Osobiście uważam, że dawni moderatorzy się sprawdzali i na pewno będzie to brane pod uwagę przy rozstrzyganiu kto ma co modować.
Prośba o zgłoszenia dotyczyła głównie for, których dawni moderatorzy nie obejmą - Tomb Kings (co się dzieje z Jose?) czy Galeria Figurek (Swingu się wycofał mocno z działalności internetowej).
Ponownie proszę o jakiś tydzień zanim zaczniemy nadawać uprawnienia moderatorskie.
(z wyjątkiem Scimiego i Green Knighta, tych panów obsłuży się w pierwszej kolejności )
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Zaraz dam cynka Josemu... Ja kandydature do Galerii tez zglosilem nietylko do lizakow
P.S. BP to jest ZLOOOOOO , CALY DZIEN SIEDZE NA FORUM , BO JAK CHCE ODEJSC TO PRZYCHODZI ODPOWIEDZ Z KOLEJNEGO TEMATU ITD... DOBRZE , ZE JUTRO NA UCZELNIE LECE...
P.S. BP to jest ZLOOOOOO , CALY DZIEN SIEDZE NA FORUM , BO JAK CHCE ODEJSC TO PRZYCHODZI ODPOWIEDZ Z KOLEJNEGO TEMATU ITD... DOBRZE , ZE JUTRO NA UCZELNIE LECE...
Tomash mogę być moderatorem TK chyba że Shino bardzo chce to mu ustąpię nie ma sprawy
ja mam nadzieje ze nie, bo ja juz nie chce Turniejow moderowacYudokuno pisze:Mam rozumieć, że - jak było mówione wcześniej na Gildii - moderatorzy nadal mają swoje działy i to się nie zmienia?
Czekam zatem na aktywację DE
interesuje mnie tylko Chaos, no i nasze trojmiasto
pzdr