[Warszawa], 31.01.2016, 2500 9th age, Wolftime na DPW
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: [Warszawa], 31.01.2016, 2500 9th age, wolftime na dmw
Shino...majac taka miejscowke to juz mozna organizować mastery...z tego co sie orietuje to jest duzo wolnych terninow w roku; )
P.s cos wiadomo kiedy dokladnie dmp?

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
w sensie zeby organizowac tam mastera? musialbym z Mackiem pogadac, ale nie jest to wykluczone. Ja jednak nie bede sie tego podejmowal.lwieserce85 pisze:Shino...majac taka miejscowke to juz mozna organizować mastery...z tego co sie orietuje to jest duzo wolnych terninow w roku; )
dmp bedzie jakos pod koniec sierpnia z tego co mi wiadomo.
Wypowiadajcie sie w wiekszej ilosci w sprawie liczenia punktow. Jak zobacze wszystkie zdania na koniec srody to wybiore to najpopularniejsze sensowne (w sensie bede ignorowal zwykle grupowe trole

update zgloszen.
Dodatkowo ze wzgledu na turniej w px mozna nie zglaszac rozpisek, tak zeby mozna blo wprowadzic zmiany po poprzednim turnieju. Wciaz jednak za niezgloszenie wlasnego id ligowego (na maila) nie dostanie sie puntkow za zgloszenie.
dodatkowo jesli bedzie bobson mozemy zrobic zaklady jak daleko poleca jego figurki tym razem. Osoba najblizej prawdy zgarnia pule.
Dodatkowo ze wzgledu na turniej w px mozna nie zglaszac rozpisek, tak zeby mozna blo wprowadzic zmiany po poprzednim turnieju. Wciaz jednak za niezgloszenie wlasnego id ligowego (na maila) nie dostanie sie puntkow za zgloszenie.
dodatkowo jesli bedzie bobson mozemy zrobic zaklady jak daleko poleca jego figurki tym razem. Osoba najblizej prawdy zgarnia pule.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
W sprawie zakladu to za duzo zmiennych.nie wiadomo jakie figurki beda latac.. ( plastikowy maruder poleci blizej niz metalowy demon) oraz ktora reka rzucac będzie bo ktora aktualnie bedzie złamana. ..

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Hahahaha. Wspaniale
Czy ja tez mogę się zakładać?

Jako, ze bylem juz o to pytany, to napisze takze tu:
za niewyslanie rozpiski a samego ID sa punkty na turniej.
Jesli okaze sie, ze gra ktos rozpiska nielegalna to traci pkty za zgloszenie i dostsje karne.
Nie dzieje sie tak jesli to bedzie moj blad w sprawdzaniu rozpiski.
za niewyslanie rozpiski a samego ID sa punkty na turniej.
Jesli okaze sie, ze gra ktos rozpiska nielegalna to traci pkty za zgloszenie i dostsje karne.
Nie dzieje sie tak jesli to bedzie moj blad w sprawdzaniu rozpiski.
To chyba dobra wiadomośc 

Proxowac jak zawsze mozna w granicach rozsadku (przeciwnik ma wiedziec co jest czym. Tu spory ida na niekorzysc osoby z proxami).Glonojad pisze:Jakieś wytyczne co do proxow, punkty za malowanie etc?
malowania oceniac raczje nie bede. Za pozno na taki update regulaminu. Jak sie juz 9ta uspokoi to na pewno ocena malowania wroci. Jak bedzie chec sporej czesci osob na zrobienie oceny malowania, to i na turnieju ja zrobie.