;o Jak widze wasze oceny po tej pierwszej figurce to nie moge uwierzyc.. Jak dla mnie super i przynajmniej mam wskazowke zeby nie pokazywac tutaj moich figsow bo zostane sromotnie zjechany az mi sie odechce w to bawic (wlasciwie to dopiero jedna figurka i dosc standardowa nie w takim stylu jak chcialem)
Pozdrawiam i gratuluje talentu
Ja, IMPERIUM i Ja
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Chaoschild
- Chuck Norris
Jak na razie to kiepsko sie prezentuje. W szczegolnosci metaliki. Poczekamy na skonczony aby dokladniej cos powiedziec.
pzdr
pzdr
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
to, że schludny to tak ale na razie nawet nie jest jakis nieżły jak dla mnie.
jeśli w takim tempie robicie 2 herosów to an tą armie dłuuuugo poczekamy, gdybyście nawet drybrushowali wszystko a tak herosów zrobili i wystawili ze 2 tyg. po premierze to byłaby spora szansa na sporo zielonych. tak figurki takie sobie a już duzo czasu mineło
jeśli w takim tempie robicie 2 herosów to an tą armie dłuuuugo poczekamy, gdybyście nawet drybrushowali wszystko a tak herosów zrobili i wystawili ze 2 tyg. po premierze to byłaby spora szansa na sporo zielonych. tak figurki takie sobie a już duzo czasu mineło
Roman, to już jest nasz problem ale powiem tak... nie wydaje mnie siem
Potwierdzam, potwierdzamAntar pisze:Roman, to już jest nasz problem ale powiem tak... nie wydaje mnie siem
widzialem ale szczerze mowiac jedyna.. no moze nie jedyna, ale ta szczegolnie mi sie podoba, figurka ktora naprawde wg. mnie zaslugiwala na 9 ~10 to.. http://www.coolminiornot.com/index/what ... /id/144029
No az figurki tutaj zaprezetowane.. hmm.. dalbym 8.0.. nie wiem co wam sie w nich nie podoba
No az figurki tutaj zaprezetowane.. hmm.. dalbym 8.0.. nie wiem co wam sie w nich nie podoba