Bazyliszek - wolne gadki.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
dalmar pisze:Mam tylko nadzieje że bedzie 2500 Limited, czyli "to co dobre nie powinno być poprawine".Jedy Knight pisze:JJ - "Ja teraz zwykły bandyta" - pogra sobie wreszcie trochę.dalmar pisze:[Kto w tym roku robi Bazyla, JJ czy ktoś inny![]()
![]()
A Specialom precz - Chyba, że HElfickim...
I powinny być speciale z 7 edycji, bo byłoby miło pograc sobie z Francem albo z Baltazerem a nie cały czas ten sam syf co teraz jest na turniejach.
Z Gorbagiem albo Grimgorem tez bym sobie pograł, bo chłopaki przez swoją specyfikę sugerują inny typ rozpisek to jest ciekawym urozmaiceniem
Już widze jak Darek gra orkasami na piechocie z bohaterami na piechte

Speciali nie będzie.
pozdro

Barb nie porównuj Franza do Valtena, bo Franz jest bardzo lightowy w porównaniu z Vatenkiem - zrecydowanie wolałbym zagrać z empire z Francem niż cały czas z tym szajsem co ludzie wystawiają. No cóż .....moze zmienisz zdanie jak nowe VC sie ukarząBarbarossa pisze:To sobie graj z Francem czy innym Valtenem, ja dziękuję. Speciale w kategorii "master" powinny być ograniczone do Tropiku.
2500, limited, ew. z ograniczeniem magii - to jest to.

A co do magii to masz racje, po obcinkach które są 7ed. obetnijmy ją też na takim turnieju

Może ograniczenia a la Euro (pocięcie powtórzeń core, special, rare oraz może herosów), no i jakieś ograniczenie ilości PDków na turę do użycia ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
mi to what ever, bo sie dostusujeNehan pisze:ja również.

Ps: Ciekawe kiedy Polacy dorosną do grania specialami w 7-ed

Ps2: Malal czytaj uważnie maile ty stary huncwocie

Ostatnio zmieniony 8 wrz 2007, o 00:24 przez Dalmar, łącznie zmieniany 1 raz.
wtedy kiedy GW wyda wszsytkie ABki do 7 ed.dalmar pisze:Ps: Ciekawe kiedy Polacy dorosną do grania specialami w 7-ed, śmiesznieby było jakby chłopaki z europy chceili by zagdać z nimi na euro.
Draconis - FOR EVER !!!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
dalmar pisze: Ps: Ciekawe kiedy Polacy dorosną do grania specialami w 7-ed,
Kiedy gracze będą mieć ponad 80lat, albo zaawansowaną demencję.
Dosyć śmiesznie.dalmar pisze: śmiesznieby było jakby chłopaki z europy chceili by zagdać z nimi na euro.
GW może graczy na Euro za przeproszeniem w 4 litery pocałować.
I tak będą wybierali z tej gry to co im odpowiada.
Bawienie się spec-herosami raczej zostawią entuzjastom zabawek z GW Dev Team.
Zaprojektowali takie duże, ładne figurki, o takich fajnych zasadach - niech se nimi grają.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Za szybko posta napisałem - bez czytania. Miało być jak piszesz.Malal pisze:NIe zrozumialem do konca twojego skrotu myslowego darku;) mam uwazac na maile, czytac je uwaznie albo jaki pies??:d i jak to sie ma do bazyla na zasadach euro;p
A jak się ma do to thoreka z 7ed. ???
Ale wtedy Simi bedzie już 8 edycja.Scimitar pisze:wtedy kiedy GW wyda wszsytkie ABki do 7 ed.dalmar pisze:Ps: Ciekawe kiedy Polacy dorosną do grania specialami w 7-ed, śmiesznieby było jakby chłopaki z europy chceili by zagdać z nimi na euro.
Widzę że opór przeciw Spec. z 7 rośnie

Nie było tematu

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Może zmienimy, może nie będziemy mieli wyjścia. Póki co spec-herosi są traktowani jak kiedyś Steam Tanki i wycinani równo, mimo, że wbudowani w księgi armii.dalmar pisze: Widzę że opór przeciw Spec. z 7 rośnie, a szkoda bo byłoby ciekawiej. Ale cóż - może sami kiedyś zmienicie zdanie.
Nie było tematu
Ale oczywiście możliwości graczy są ograniczone. Zakazać ASF Elfom nie jesteśmy w stanie. Jedynie, że tak się nieskromnie zacytuję –
„Nowe świetne” pomysły GW są odmóżdżone, zaś możliwości graczy do wybierania z tego rzeczy sensownych, są ograniczone.Jedy Knight pisze: Organizers can limit or ban ST but not write new, better rules for them.
Gra jest nadal niezła, oby taka pozostała, ku radości nas wszystkich.
Nie było tematu.

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
znów chcesz 3 maski dostać?Paku pisze:E no nie ograniczajcie magii, dajcie się graczą wykazać ;]

<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?