SM Predator Tank
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no to mniej weicej skonczony sie prezentuje tak. bedzie wiecej free handow, i poprawie ryj bo ten mnie nei satysfakcjonuje jak na 2 i pol dni pracy mysle ze efekt jest dobry (no wiem wie, malowanie to nie dyscyplina na czas... )
lufa, prawy haj bolter, lewa strona czolgu z tylu- sa neidokonczone. jutro skoncze
a oto i winny: (fotki zmniejszone do rozdzielczosci 700 x 525 - wymogi tomka )
foto nizej.
lufa, prawy haj bolter, lewa strona czolgu z tylu- sa neidokonczone. jutro skoncze
a oto i winny: (fotki zmniejszone do rozdzielczosci 700 x 525 - wymogi tomka )
foto nizej.
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2007, o 10:38 przez Siasek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no i fajny... brud i rdza świetnie zrobione moim zdaniem.
WIELKI + za to ze ci sie chcialo tak malowac caly czolg z identyczna dokladnoscia , podziwiam takich ludzi , ja bym wymiekl po chwili ;d albo kazda czesc czoglu miala by inna jakosc takiej roboty . Cala armia bedzie taka poniszczona itp ?
Ogolnie spoczko czolg , powodzenia w dalszej pracy
w takich klimatach bedzie jeszcze 5 termosow, sicarius, i moze 12 trooperow.Lesthad pisze:WIELKI + za to ze ci sie chcialo tak malowac caly czolg z identyczna dokladnoscia , podziwiam takich ludzi , ja bym wymiekl po chwili ;d albo kazda czesc czoglu miala by inna jakosc takiej roboty . Cala armia bedzie taka poniszczona itp ?
[/img]
co racja to racja...malowanie świetne... ale samo sklejenie i obrobienie modelu fatalne... a szkoda Confused
ogólnie mi sie podoba i CI powiem że zajebiste ale wesz co musisz popracować nad klejeniem, nie wygląda to zle bo malowanie wszystko ukrywa ale jak sie przyjrzeć to widać niedokładne klejenie, przeszlifuj po sklejeniu papierem szmerglowym i będzie ok pozdro
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
dodalem 2 podkowy, poprawilem rylo, zrobilem podstawke. ale nadal duzo do konczenia. usunalem wszystkie poprzednei fotki zeby nie zasmeicac zbytnio tematu.
oto jak model sie prezentuje w tej chwili
czekam na wasze komentasrze
oto jak model sie prezentuje w tej chwili
czekam na wasze komentasrze
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no dalej potwierdzam to co pisałem. Kawał świetnej roboty. No i świtna podstawka... tablica informacyjna - super
podstawke zrylem i robie nowa, bo gips sie strasznie wykrusza. a szkoda. bedzie w podobnym klimacie
-
- Kretozord
Dobrze widać gdzie był malowany po szarym a gdzie po czarnym
Napis nie w ten deseń
Poza tym bdb
Napis nie w ten deseń
Poza tym bdb
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Też uważam że bardzo widać różnice w odcieniach niebieskiego przez połówki czołgu... jak na mój gust to dziwnie wygląda, Generalnie świetna praca, gratulacje za cierpliwość i efekty, ale pracuj nad tymi bolesnymi szczegółami - sklejanie, piłowanie no i te odcienie.. Poza tym FULL WYPAS
narazie powiem że zajebisty potem dopisze coś jeszcze i pogadamy o tych podstawkach do 40k bo nie prawda że dajesz taką jak chcesz i tyle
NA drugi raz byś musiał malowac jednym kolorem wszystko bo po dokładniejszym obejrzeniu widać różnice w kolorach. Ale dobra głupi nie pomyśli a mądry uzna że tak ma być i już
NA drugi raz byś musiał malowac jednym kolorem wszystko bo po dokładniejszym obejrzeniu widać różnice w kolorach. Ale dobra głupi nie pomyśli a mądry uzna że tak ma być i już
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
no fotce zeczywiscie widac. ale na zywca prawie wogle... no ale