[Warszawa], ostatnie próby przed dmp, 20.08.16 2500
Re: [Warszawa], ostatnie próby przed dmp, 20/21.08.16 2500
Tez bede, przyniosę urodzinowa flaszkę
potem sie pomyśli.

Okazało się że będę mógł zagrać tylko 1 bitwę rano, bo później przyjeżdża rodzina z okolic Krakowa, czy ktoś chciałby zagarć tylko 1 bitwę ? ;p
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
1 czy naprawdę uważasz, że to istotne skąd jest twoja rodzinaJanus pisze:Okazało się że będę mógł zagrać tylko 1 bitwę rano, bo później przyjeżdża rodzina z okolic Krakowa, czy ktoś chciałby zagarć tylko 1 bitwę ? ;p
2 skąd pomysł, że żeby zagrać jedną bitwę na turnieju potrzebujesz drugiej osoby, która też zagra tylko jedną bitwę?
nie, oznacza to że rezygnuję z turnieju i szukam tylko gracza który tak jak ja nie może zostać na cały dzień,a chciałby zagrać 1 bitwęKalesoner pisze:1 czy naprawdę uważasz, że to istotne skąd jest twoja rodzinaJanus pisze:Okazało się że będę mógł zagrać tylko 1 bitwę rano, bo później przyjeżdża rodzina z okolic Krakowa, czy ktoś chciałby zagarć tylko 1 bitwę ? ;p
2 skąd pomysł, że żeby zagrać jedną bitwę na turnieju potrzebujesz drugiej osoby, która też zagra tylko jedną bitwę?

"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Niestety nie mogę być na DMP, więc chętnie zobaczę się jeszcze z Wami tydzień przed 
Postaram się przyjść i zagrać

Postaram się przyjść i zagrać

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Ja niestety nie dam rady :/ tak dużo malowania a tak mało czasu...