[MASTER] Kraków-Zielonki 28-29.01.2017, 3x4500 9 Age
- wind_sower
- Masakrator
Laik pisze:To może proponuje dodać że w przypadku równej ilości dużych punktów o kolejności decyduje ilość smoków w teamie przed małymi punktami ☺
Jeżeli chcesz się narazić płci "pięknej"
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Chciałem się spytać o armię infernal dwarfów. Prawie wszystko u mnie to konwersje lub stylizowane na infernale proxy (dużo modeli w ogóle nie istnieje oficjalnie) np. kadimy to u mnie wulkaniczne spirit hosty, mutalith vortex beast to mój kadim titan. Czy taka armia będzie w porządku w kontekście bezwzględnego zakazu proxów?
prosze o zdjecie na wdons@interia.pl
zobaczymy jak to wyglada
sadze ze nie bedzie problemu w przypadku ID
zobaczymy jak to wyglada
sadze ze nie bedzie problemu w przypadku ID
Szanowni organizatorzy,
gram zdechlakami z UD. Dysponuję modelami: 34 Necropolis Guard (GW, metal, 6ed.) czarny podkład, kilka modeli wstępnie pomazanych 1 kolorem, tarcze nie przyklejone, 6 Shabti z łukami (pomalowane), 8 Shabti z halabardami (GW, metal+finecast, 2 czarny podkład, 6 gołych, ręce z bronią nie wklejone) i 2 gotowe fillery 40x40 mm.
Planuję wystawić 8 Shabti z halabardami + ok. 30 NG z dodatkową bronią lub 2x8 Shabti z halabardami.
W związku z zakazem proxów mam kilka niekoniecznie mądrych pytań, ale ten kto pyta jest głupi przez chwilę, a ten kto nie pyta - całe życie (przysłowie chińskie):
1. Czy gwardia w metalu będzie proxem dla gwardii z 2 broniami?
2. Czy muszę wklejać uszatom halabardy? Do malowania musiałbym je potem odkleić, a chciałbym uniknąć tej operacji.
3. Czy mogę wystawić 2 oddziały Shabtich w takim układzie: 1 szereg-4 modele z halabardami, 2 szereg-3 modele z łukami + filler?
4. Modele Ushabtich z GW nie przewidywały command grupy - czy muszę na szybko to organizować?
gram zdechlakami z UD. Dysponuję modelami: 34 Necropolis Guard (GW, metal, 6ed.) czarny podkład, kilka modeli wstępnie pomazanych 1 kolorem, tarcze nie przyklejone, 6 Shabti z łukami (pomalowane), 8 Shabti z halabardami (GW, metal+finecast, 2 czarny podkład, 6 gołych, ręce z bronią nie wklejone) i 2 gotowe fillery 40x40 mm.
Planuję wystawić 8 Shabti z halabardami + ok. 30 NG z dodatkową bronią lub 2x8 Shabti z halabardami.
W związku z zakazem proxów mam kilka niekoniecznie mądrych pytań, ale ten kto pyta jest głupi przez chwilę, a ten kto nie pyta - całe życie (przysłowie chińskie):
2. Czy muszę wklejać uszatom halabardy? Do malowania musiałbym je potem odkleić, a chciałbym uniknąć tej operacji.
3. Czy mogę wystawić 2 oddziały Shabtich w takim układzie: 1 szereg-4 modele z halabardami, 2 szereg-3 modele z łukami + filler?
4. Modele Ushabtich z GW nie przewidywały command grupy - czy muszę na szybko to organizować?
To o co pytasz to nie proxy tylko brak WYSIWYG.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Czy 10 templeguardow wystepujaca w charakterze 10 zaurusow to prox powodujacy zdjecie tego oddzialu ze stolu?
Czy karnozaur zrobiony z zabawki i dopuszczony na dmp 2016 bedzie przez was również dopuszczony?
Czy karnozaur zrobiony z zabawki i dopuszczony na dmp 2016 bedzie przez was również dopuszczony?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Zaurusi dzieki pary save spisuja sie w niektorych paringach lepiej niz tg.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
mozesz tak jak napisal debelial to brak wysiwyg a nie proxy wiec okkamkustwo pisze:Szanowni organizatorzy,
moze byclwieserce85 pisze:Czy 10 templeguardow wystepujaca w charakterze 10 zaurusow to prox powodujacy zdjecie tego oddzialu ze stolu?
jesli byl dopuszczony na dmp to nie widze przeciwskazanCzy karnozaur zrobiony z zabawki i dopuszczony na dmp 2016 bedzie przez was również dopuszczony?
Panie i Panowie grajacy po prostu zachowajmy zdrowy rozsadek przeciez tu wszystkim chodzi o fajna zabawe wiec nikomu robic pod gorke nie bedziemy no chyba ze zdrowy rozsadek bedzie mocno mocno niezachowany