VENDETTICON, wyniki i fotorelacja

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Taaak, poczujecie moc Goblinów złych i niecnych :twisted:
Szkoda tylko, że nie do końca pomalowanych i zrobionych... Plan był taki, ze wypuszczę się z nimi w Polskę, gdy już będą gotowi... Ale Reyki mi naopowiadał, jakie tam klimaty u was grają, że też się wystawię klimatyczną opją, a co :D

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Siema,
Dzisiaj ustawialismy stolo-tereny. Ogolnie zadowolony jestem z lokalu (wy mam nadzieje tez bedziecie) - realnie 9 blatow stoi.. jakbysmy na scene weszli (bo nietknieta) to 15 spokojnie wejdzie bez scisku; wiec jak nas nie wywala to dalsze turnieje w Bedzinie beda napewno (;

Bedzie zbiorka w katowicach pod dworcem PKP od godziny 9.00
Jedziemy pociagiem o 9:35 z katowic (macie bilety miec plewy wczesniej kupione), o 9.56 jestesmy w Bedzinie
Sugerowalbym sprawdzic czy nie ma bezposrednich pociagow/autobustow (z bytomia, zabrza itd sa rzecz jasna) od waszych rodzinnych miescin - docelowo dworzec PKP bedzin miasto sie klania; stamtad dwa kroki doslownie (mozemy zbierac kazdorazowo przybylych)

W bedzinie od ok 9 tez ktos bedzie czatowal

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

My będziemy w Będzinie około 10:10.

Mam nadzieję że turniej zakończymy o 18 bo o 18:40 mamy pociąg powrotny.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

Najprawdopobniej będę operował na miejscu i odbiore was z dworca. Co do końca turnieju to zobaczymy co da się da zrobić w ty kierunku, ale to dopiero w dniu turnieju.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Spoko.Wiem gdzie to jest ale jak wyjdziesz po nas to tez dobrze:P
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Reyki:
Niestety, nadzieja nie do spelnienia. Turniej skonczy sie o godzinie 19 (na 19 messieur prezydent ma wpasc, bez niego wynikow i nagrod nie damy nikomu :P) - a raczej o 19 zacznie sie zakonczenie. wiec tak 19.10 mysle ze mozna wypuszczac ludzi.. (klubowicze moich niech sie nie ciesza, sprzatanie sali czeka :*)
O ktorej macie kolejny pociag? No albo grajcie tak zeby poza top3 byc, to jakos was wypuscimy tylnymi drzwiami od biedy.. ;p

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Heh, mojsa sprawdził stronę PKP i szukałem wszystkich możliwych rozwiązań i stwierdzam, że ten pociąg o 18:40 z Będzin Miasto to jedyna opcja. Następny odjeżdża koło 22 i jedzie ponad 7 godzin :shock: Normalnie byłbym chętny na zostanie do tej 22 i nawet pomógłbym ze stołami i w ogóle, ale w niedzielę mamy turniej u siebie, więc tym razem odpada taki wariant...
Także niestety pewnie skończymy szybciej o jakieś 40 minut i tyle.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Jest jeszcze jedno wyjście.

Ta godzinna przerwa o 15 może zostać skrócona.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

NIestety to niemozliwe - nawet jakbysmy sie ze wszystkim wyrobili o 17.00 juz, to i tak nagrody itd musza zaczekac na prezydenta - a ten jest na 19.00 zapowiedziany..

Ale chlopaki zerknijcie sobie pociagi z sosnowca/katowic. bo mozliwe ze uda sie cos znalesc jak autobusem do katowic was podwieziemy czy sosnowca wlasnie, a stamtad jakis pociag

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Do Łodzi jedzie pociąg z Częstochowy więc i tak się nie wyrobimy.

Nagrody(o ile jakies zdobdziemy) wyślecie nam pocztą.

Będziemy cisnąć bitwy szybko.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

nagrody to w wiekszosci bony,
jeno z pucharem bedzie problem ;p ale spoko, damy rade jakos.
fajnie ze wpadacie w kazdym razie : )

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Co zabrać?
TK:
Księciunio
2x kapłan
10 łuczników
20 łuczników
12 konnych
1 swarm
3 skorpy
kloppa

Czy
Imperium:
Capitan
2x mag 2 lvl
25 swordsmanow z detechmantem strzelców
10 kuszoli
10 konnych FCG
5 inerów warbanner
2 armaty
czołg

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

TK bier

empire jest nie-pankrokowe ;p

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

3mam kściuki za powodzenie turnieju. Szkrobnijcie parę słów relacji.
(i 3majcie kciuki za mnie, żebym np. w jakimś kluczowym momencie ne popieprzył kwestii ;) )
Powodzenia, pozdrawiam
Krzysiek

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

KrzysiekW pisze:3mam kściuki za powodzenie turnieju. Szkrobnijcie parę słów relacji.
(i 3majcie kciuki za mnie, żebym np. w jakimś kluczowym momencie ne popieprzył kwestii ;) )
Powodzenia, pozdrawiam
Krzysiek
Napisz o której jest kulminacyjny moment uroczystości(wszyscy chyba wiedzą o co chodzi), to pójdziemy wychylić Twoje zdrowie do pubu :)

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Zła wiadomość z Łodzi, Reyki obskoczył grypę jelitową, czy coś takiego, z którego to powodu nie przyjedzie. Sumo i ja jedziemy, tylko potrzebna będzie nam mała pomoc w nakierowaniu na OK w samym Będzinie.

Także TruePunk, jeśli to czytasz, to możesz powiadomić kogoś z rezerwy o zaistniałej sytuacji. Ja i tak zadzwonię z paroma pytankami o jakiejś bardziej ludzkiej porze.

Do zobaczenia na miejscu!

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Uh. Jakbyscie o 4:43 domnie zadzwonili, to bym zamordowal ;p damy rade jakos

Krzysiu: na joemonster chyba zamieszczono specjalne dla Ciebie takiego dżołka dzisiaj:
- Będziesz mówić?
- Nie! Nie będę mówić! Nie powiem!
- No! A teraz?!
- Ajjajaj! Nie bijcie, proszę, nie bijcie!
- To mów, to nikt cię więcej nie uderzy. Gadaj!
- Nie mogę! Nie mogę!
- Myślisz, że masz wybór?!
- Nie! Nie! Jak ja potem będę żył?!
- Mów, idioto, i się wszystko skończy!
- Aaa! Nie trzeba, nie zapalniczką! Ja powiem!
- Mów!
- Tak!
- No i wystarczy. A teraz, czy ty, Tania, bierzesz tego mężczyznę za męża i ślubujesz mu miłość, wierność i uczciwość małżeńską, póki śmierć was nie rozdzieli?
Pij za nas, bo my bedziemy pic za Ciebie! (; (a potem za dwadziescia lat siadziemy sobie i zaczniemy porownywac fotki ze slubu i z turnieju - i zobaczymy czy ciagle bedziesz uwazal, ze dobrze wybrales xP)

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Bruenor Battlehammer pisze: Napisz o której jest kulminacyjny moment uroczystości(wszyscy chyba wiedzą o co chodzi), to pójdziemy wychylić Twoje zdrowie do pubu :)
TruePunk pisze: Pij za nas, bo my bedziemy pic za Ciebie! (; (a potem za dwadziescia lat siadziemy sobie i zaczniemy porownywac fotki ze slubu i z turnieju - i zobaczymy czy ciagle bedziesz uwazal, ze dobrze wybrales xP)
Dzięki, kolegi. :)
O 14 się zacznie. I będę mówił "tak", chyba że zapytają o godzinę. ;)

A Wam powodzenia z turniejem. I Orgom, i Graczom.

Pozdrawiam,
(kawaler, jeszcze 4,5 h) Krzysiek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Dopadła mnie Obstrukcja rzucona przez wielkiego Nurgla i w męczarniach spędziłem noc i dzisiejszy dzień.

Przepraszam że nie dojechałem.Nie byłem w stanie.

KFC-Karl Franz Chicken

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

ODPOWIEDZ