[W-wa]01.04.17 Gniazdowanie Wron vol. 1:"4 piwka i połówka"
Re: [W-wa]01.04.17 Gniazdowanie Wron vol. 1:"4 piwka i połów
Boguś was trolluje, a wy się dajecie
TROSKLIWE MISIE
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
bobson przecież ma bana a zakładanie fałszywych kont jest nie legalne... tak napisane był w regulaminie forum.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Boguś nigdy by tego nie zrobił! Każdy wie jak bardzo kocha on AoS i jak boli go serduszko przez wasze ciągłe narzekanie i krytykowanie tej cudownej gry!Mojżesz pisze:Boguś was trolluje, a wy się dajecie
nie trzeba. Obok jest sala dla dzieci z takimi kulkami czynna caly tydzienWitold pisze:A kiedy bedziecie grail w AoS? może w następny weekend?lajkonik pisze:Zdecydowanie to drugie...Witold pisze:Czołem koledzy. Czy gracie w Age of Sigmar czy w tę szwedzką wersję?
bedziecie sie czuc jak w domu
Up zgłoszeń.
Panowie, jeśli jeszcze nie dokonaliście przedpłaty to juz nie czyncie tego. Weźcie z sobą jutro gotówke w postaci 25 złociszy.
Ponadto Ci co wyslali/wyślą rozpiski dziś do godz. 16:00 będą je mieć jutro wydrukowane ( przypominam o bezwględnym wymogu posiadania czytelnej rozpiski )
Do zobaczenia już jutro!
Panowie, jeśli jeszcze nie dokonaliście przedpłaty to juz nie czyncie tego. Weźcie z sobą jutro gotówke w postaci 25 złociszy.
Ponadto Ci co wyslali/wyślą rozpiski dziś do godz. 16:00 będą je mieć jutro wydrukowane ( przypominam o bezwględnym wymogu posiadania czytelnej rozpiski )
Do zobaczenia już jutro!
Dzięki za przybycie wszystkim tym którzy zdecydowali sie spędzić ten słoneczny weekend właśnie z nami , w kameralnej atmosferze i miłym towarzystwie czas szybko płynie
Wyniki poniżej:
Elvis Ok. 60
Glegut Bre 37
Paździoch CDwf 36
Crane He 34
Dreef Liz 33
Dziop Vc 29
Zielony Bre 27
Sil Dwf 25
Cotau Skv 17
Glonojad De 11
Wyniki poniżej:
Elvis Ok. 60
Glegut Bre 37
Paździoch CDwf 36
Crane He 34
Dreef Liz 33
Dziop Vc 29
Zielony Bre 27
Sil Dwf 25
Cotau Skv 17
Glonojad De 11
Myślałem, że Twoje serce będzie lwim sercem.Glegut pisze:Tylko dlatego że już znudziło mi się granie w kółko jedną rozpa. Moje serce zawsze jednak pozostanie mroczneDruchii pisze:Gdzie te DE sie pytam.
Juz i Glegut przestał wierzyć.
;(