Termole (WIP) (update 07.10.07) (2 termol)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Powiem je porostu zaje-fajnie Ci wyszedł oby tak dalej prosto fajnie i wszystko wygląda no brak słów . Bo jak ciągle się ogląda te nudne SM w super wypolerowanych zbrojach to aż czasem się obrzydzenie bierze, przecie to SM w ciągłej walce . I jeszcze świetny pomysł miałeś z tym błotem
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Moja rada, rób zacieki pod nitami i zadrapaniami. Zacieki od tak na farbie, lakierze, nie wyglądają przekonująco. Ponadto, ta zbroja jest używana, a o ile dobrze pamiętam terminatorskie pancerze są rzadkie i zakony bardzo o nie dbają, o połowę mniej rdzy dało by dwa razy lepszy efekt. Niemniej praca ładna.
troche sobie posiedzialem i zrobilemw polowie tarcze i dodalem podstawke. figurka prawie gotowa.
fotki juz lepsze ale wciaz srednie.
fotki:
fotki juz lepsze ale wciaz srednie.
fotki:
Pierwsze, co zobaczyłem na tej figurce, to ślady zacieków na sztandarze. Ja bym poprawił, bo słabiacko to wygląda.
pzd
pzd
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2007, o 19:03 przez Marko, łącznie zmieniany 1 raz.
jaki implant?! to nit oznaczajacy przebyte kampanie... i wyglada calkiem dobrze.Sykstus pisze:Była by okey gdyby nie ten implant, w życiu nie widziadłem marina z czymś takim na czaszce Może to dlatego.Szaman pisze: mnie najbardziej podoba sie twarz
"I fart in your general direction"
taa... w nagrode po przebytej kampanii kosa po facjacie...Sykstus pisze:A to nie wiedziałem mea culpa Wolałbym osobiście jakąś szramę ;PSzaman pisze: jaki implant?! to nit oznaczajacy przebyte kampanie... i wyglada calkiem dobrze.
"I fart in your general direction"
-
- Kretozord
Termos z 1 kampanią stażu?Szaman pisze:to nit oznaczajacy przebyte kampanie
Nawet jacyś uber weterani maja po (chyba) max 3-4
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Zauważ, że marinsi walczą głównie w pojedynczych potyczkach, całe kampanie zdarzają się rzadko. I jeśli są to takie, że ich przeżycie rzeczywiście jest powodem do dumy
A co do samej figurki: nie podoba mi się. To Twoja najsłabsza (zaraz po Haku, co nie, Kerim?) praca, jaką tutaj widziałem. Zachłysnąłeś się robieniem zacieków i gdzieś zgubiłeś "feeling" space marines.
Pozytyw: twarz.
A co do samej figurki: nie podoba mi się. To Twoja najsłabsza (zaraz po Haku, co nie, Kerim?) praca, jaką tutaj widziałem. Zachłysnąłeś się robieniem zacieków i gdzieś zgubiłeś "feeling" space marines.
Pozytyw: twarz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Kiepsko wyszedl ten sztandar tzn. z tylu jest okej ale z przodu te plamy mi sie nie podobaja
Zaciekow troche za duzo jak dla mnie ale ogolnie lubie tego typu prace
Mniej zaciekow i bedzie naprawde fajnie .....
Edit:
Ta podstawka troszke biedna .
Zaciekow troche za duzo jak dla mnie ale ogolnie lubie tego typu prace
Mniej zaciekow i bedzie naprawde fajnie .....
Edit:
Ta podstawka troszke biedna .
hmm... chyba wina foty tomashu... jak skoncze figse postawie ja na jakis czas u fabera. bo naprawde neiuwazam jej za zla figurke... napewno nie za moja najgorsza prace tu dzis rano wrocilem do polski, i juz gadale z Kerimem. jak ywzdroweiej przejde sie do fabera. wtedy kazdy na zywo bedzi emogl ocenic
pozdrawam
pozdrawam
prezmaluj zacieki na banerze ... niszcza go ... te w rogach moga byc + 1 zaciek na U i styknie nie za czysto pomnaluj te U i bedzie gites nie bedziesz musial zaciekow takich tam robic ... tak to baner psuje cala figse ...