[Kraków] I Mała Liga Krakowa - Wiosna
Re: [Kraków] I Mała Liga Krakowa - Wiosna
Właśnie, ważne pytanie. Rozpiski format ETC czy Army Builder?
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Dopiszcie mnie
) jesli sie da

xYz
Arrander pisze:Siema,
juz za pare dni startujemy z "I Mala Liga Krakowa"!
A tym samym chcialbym wam przypomniec o koniecznosciprzeslania rozpisek!
![]()
Termin Przesłania Rozpisek: 23.04 do godz. 23:59. na adres mailowy the9thage.krakow@gmail.com (najlepiej w formie pdfa)
Do zobaczenia przy stole!

Termin przesłania rozpisek kończy się dziś o 23:59. Każdy uczestnik ligi, który nie dostarczy do tego czasu rozpiski, otrzymuje karniaka: -4 DP.
Przypominam, ze gramy przesłaną rozpiską. Czyli 1 na cała ligę. Za każdy rozegrany mecz, bez przesłanej rozpiski kolejne -4 DP.
Obecnie mam rozpiski:
1. Mamut
2. Zielony Skaven
3. DarekH
4. Szczwaniak
5. Arrander
6. Szymu
7. Laik
8. wind_sower
9. Dibo
10. Stone
11. mnp21
12. baszut
13. Shady
14. Gremlin
15. Andrzej -2 DP
Przypominam, ze gramy przesłaną rozpiską. Czyli 1 na cała ligę. Za każdy rozegrany mecz, bez przesłanej rozpiski kolejne -4 DP.
Obecnie mam rozpiski:
1. Mamut
2. Zielony Skaven
3. DarekH
4. Szczwaniak
5. Arrander
6. Szymu
7. Laik
8. wind_sower
9. Dibo
10. Stone
11. mnp21
12. baszut
13. Shady
14. Gremlin
15. Andrzej -2 DP
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2018, o 11:41 przez Arrander, łącznie zmieniany 6 razy.
Trzeba było pisać to byśmy coś pokminilimnp21 pisze:Wysłałem! Niestety znowu nie miałem chwili czasu żeby to dokładniej przemyśleć i znowu 3 maski w plecyTrudno, zabawa to zabawa

Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
- wind_sower
- Masakrator
Jak ktoś się zgłosił, to zakładam, ze gra tylko zapomniało mu się z rozpiską
Dla mnie bez różnicy. Parowałbym wszystkich.

Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Mi to też bez różnicy.
Jeśli mozesz to weź mi wpisz baja na pierwsza rundę ( jedyny termin kiedy moge zagrac to (pt. - 27 IV w godzinach do 14, bądz po wt. - 8 V)
Jeśli mozesz to weź mi wpisz baja na pierwsza rundę ( jedyny termin kiedy moge zagrac to (pt. - 27 IV w godzinach do 14, bądz po wt. - 8 V)
xYz
Ja osobiście wolałbym pairingi tylko z tymi którzy wysłali, jako że to jest w pewien sposób równoznaczne z tym że nie chcą grać.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
+1, nie każdy jest w wieku studenckimwind_sower pisze:Jak ktoś się zgłosił, to zakładam, ze gra tylko zapomniało mu się z rozpiskąDla mnie bez różnicy. Parowałbym wszystkich.

Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
-
- Chuck Norris
Dobra dobra, i tak wiemy że w paintcie zmieniłeś datę :p
UWAGA UWAGA!
1. Sprawa - jeśli mielibyście problem z rozegraniem gier, ponieważ, któryś z oponentów wyjeżdża na majówkę, podeślijcie do mnie PW. Istnieje możliwość przesunięcia lekko terminów.
2. Tutaj są rozpiski: ROZPISKI ROZPISKI ROZPISKI
3. Paringi

PS. W zdjęcie można kliknąć
PS.PS. Zwracam honor Gremlin i Shady. Niestety wasze maila zrzuciło mi do spamu, a nie zaglądałem już tam dziś rano.
1. Sprawa - jeśli mielibyście problem z rozegraniem gier, ponieważ, któryś z oponentów wyjeżdża na majówkę, podeślijcie do mnie PW. Istnieje możliwość przesunięcia lekko terminów.
2. Tutaj są rozpiski: ROZPISKI ROZPISKI ROZPISKI
3. Paringi

PS. W zdjęcie można kliknąć

PS.PS. Zwracam honor Gremlin i Shady. Niestety wasze maila zrzuciło mi do spamu, a nie zaglądałem już tam dziś rano.