Tamte zajebiste czasy już nie wrócą.
Tyle lat razem a On tak po prostu nie zdał sobie 1+ z rerollem...

Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Niezły pomysł. Przypuszczam, że sporo starych znajomych mogłoby się zjawić i poprzesuwać pacyny jak za dawnych czasów.Dalmar pisze:Taki pomysł na szybko żeby Ziemka uczcić to zorganizować jakiś cykliczny turniej - może Master nazwany jego imieniem tak jak w Krakowie były turnieje imienia Łukasza Krawczyka (chyba dobrze zapamiętałem). Ziemko mega dużo wniósł jako osoba do naszego hobby dzięki czemu inni mogli się dobrze bawić i był jest zajebistym i dobrym człowiekiem wiem moim zdaniem warto go tak upamiętnić.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Kohortowe emeryty w najbliższy weekend temat ruszą i pewnie zorganizujemy coś po sezonie urlopowymYudokuno pisze:Niezły pomysł. Przypuszczam, że sporo starych znajomych mogłoby się zjawić i poprzesuwać pacyny jak za dawnych czasów.Dalmar pisze:Taki pomysł na szybko żeby Ziemka uczcić to zorganizować jakiś cykliczny turniej - może Master nazwany jego imieniem tak jak w Krakowie były turnieje imienia Łukasza Krawczyka (chyba dobrze zapamiętałem). Ziemko mega dużo wniósł jako osoba do naszego hobby dzięki czemu inni mogli się dobrze bawić i był jest zajebistym i dobrym człowiekiem wiem moim zdaniem warto go tak upamiętnić.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych