Myślę że można już wrzucać swoje programy, głosowanie założę w piątek i potrwa do końca następnego tygodnia, zobaczymy kto jeszcze pamięta o istnieniu LL

Moderator: swieta_barbara
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
i zaczyna się kombinowanieLaik pisze:Wieczorem zwróciła się do mnie jeszcze jedna para więc dajmy czas do wtorku.
Myślę że można już wrzucać swoje programy, głosowanie założę w piątek i potrwa do końca następnego tygodnia, zobaczymy kto jeszcze pamięta o istnieniu LL
do Laika sie zglosila na priv. To, ze na chwile obecna sa zgloszone 2 to wiemGlegut pisze:i nie jedna tylko co najmniej dwie paryShino pisze:skoro sie zglosila jedna para, to nie mozesz jej wrzucic teraz? jaki tu ma sens zwiekszanie czasu?
Kalesoner pisze:i zaczyna się kombinowanieLaik pisze:Wieczorem zwróciła się do mnie jeszcze jedna para więc dajmy czas do wtorku.
Trzymaj sie terminów, które sam wyznaczyłes, albo przestań sie tym zajmować. Oryginalny termin był do piatku, tylko edytowałeś posta. Na szczęście nie jesteś jedynym modem LL.
Założę głosowanie dziś o północy i dam czas na głosowanie do 21/10.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No, to na pewno będzie wasza mocna strona. W końcu mało graczy ma tak duże doświadczenie w wyłapywaniu żółtych i czerwonych kartek za niestosowne zachowanie przy i poza stołem jak Ty i Rince.Abrasus pisze:Nie zmienia to faktu, że bezwzględnie będziemy oczekiwać od reprezentantów odpowiedniej kultury gry i zachowania przy stole, tak, aby nie było wątpliwości, że wygrywamy czysto.
O żółtych wiemy więcej niż ktokolwiek inny ;]. Wiemy lepiej na pewno co możemy zrobić, żeby ich unikać ;] O czerwonych nie słyszałem. Nie wspominam naszej ostatniej gry na DMP źle, a Ty?Kalesoner pisze:No, to na pewno będzie wasza mocna strona. W końcu mało graczy ma tak duże doświadczenie w wyłapywaniu żółtych i czerwonych kartek za niestosowne zachowanie przy i poza stołem jak Ty i Rince.Abrasus pisze:Nie zmienia to faktu, że bezwzględnie będziemy oczekiwać od reprezentantów odpowiedniej kultury gry i zachowania przy stole, tak, aby nie było wątpliwości, że wygrywamy czysto.