Nic nie wiadomo. Sorneu nie będzie, Pyrax jest chory, a Goboss się zastanawia. Raczej pojadę sam, a jesli sam to pociągiem.Heptun pisze:A czy ktoś w Wawy jak będzie jechał i miał dla nas 2 miejsca (z Włocławka) to jest szansa by nas zgarnąć by jakoś taniej paliwo wyszło ???
To taka luźna kmina gdyby się ktoś wysypał i będziecie liczyć paliwo na 2 do Tczewa
[Tczew] Rozgryfka vol. 1 03.08.2019 - 4500
Re: [Tczew] Rozgryfka vol. 1 03.08.2019 - 4500
SzkodaBobson pisze:Nic nie wiadomo. Sorneu nie będzie, Pyrax jest chory, a Goboss się zastanawia. Raczej pojadę sam, a jesli sam to pociągiem.Heptun pisze:A czy ktoś w Wawy jak będzie jechał i miał dla nas 2 miejsca (z Włocławka) to jest szansa by nas zgarnąć by jakoś taniej paliwo wyszło ???
To taka luźna kmina gdyby się ktoś wysypał i będziecie liczyć paliwo na 2 do Tczewa

@Goboss dawaj, dawaj na północy kraju jeszcze potrafią grać w figury, warto to sprawdzić.
Generalnie potwierdzam, że będziemy grać w Rozgryfce i w ramach wejściówki 10zł będzie do wydania na piwko/kawę/napoje. Ponadto fajny klimat, sporo miejsca, a tuż obok jest pizza więc ogarnę dla nas ciepłe placki na przełomie 1/2 bitwy.
Szkoda Pyrax, szkoda
Ale licze na to, że zobaczymy się na kolejnym!
Organizacyjnie mamy już szczegóły dopięte. Zgodnie z zapowiedziami dyszka z wejściówki będzie do wydania na barze (dopłacicie dwójkę i możecie spróbować naszej lokalnej IPY), wiec kawy, napojów i browarów nam nie zabraknie. Dodatkowo obok jest pizzeria i bardzo prawdopodobnie, że uda się nam załatwić zniżkę. Na początku turnieju razem z pakietem startowym dostaniecie ulotkę i kartkę do zamawiania. Zbiorę to do 10 i wtedy o 13 dotrze do nas zamówione jedzenie. Na turnieju mogą pojawić się widzowie, bo rozpoczynamy w Tczewie intensywną akcję promocyjną, ale sam właściciel lokalu będzie czuwał nad przebiegiem wydarzeń. Jeżeli będzie nieparzyście sam będę niegrającym sędzią.
Do zobaczenia w sobotę!

Organizacyjnie mamy już szczegóły dopięte. Zgodnie z zapowiedziami dyszka z wejściówki będzie do wydania na barze (dopłacicie dwójkę i możecie spróbować naszej lokalnej IPY), wiec kawy, napojów i browarów nam nie zabraknie. Dodatkowo obok jest pizzeria i bardzo prawdopodobnie, że uda się nam załatwić zniżkę. Na początku turnieju razem z pakietem startowym dostaniecie ulotkę i kartkę do zamawiania. Zbiorę to do 10 i wtedy o 13 dotrze do nas zamówione jedzenie. Na turnieju mogą pojawić się widzowie, bo rozpoczynamy w Tczewie intensywną akcję promocyjną, ale sam właściciel lokalu będzie czuwał nad przebiegiem wydarzeń. Jeżeli będzie nieparzyście sam będę niegrającym sędzią.
Do zobaczenia w sobotę!
Ja niestety tym razem do Was nie dotrę
Dziś mi się parę rzeczy wysypało. Ale z Salamandry Pedro i Bulwok będą więc reprezentacja wysłana
Dobrej zabawy Wam życzę
(a na 100% będzie). Do zobaczenia wkrótce we Włocławku.

Dziś mi się parę rzeczy wysypało. Ale z Salamandry Pedro i Bulwok będą więc reprezentacja wysłana

Dobrej zabawy Wam życzę

Na szybko wyniki, jutro napiszę większe podsumowanie:
1. Bobson (BH)
2. Sowa (OK)
3. Galahad (UD)
4. Goboss (SA)
5. Esgaroth (OK)
6. Tiatiabowh (DE)
7. Prezes (DH)
8. Mirek (OnG)
9. Bladeweaver (KoE)
10. Rilam (KoE)
11. Lohost (EoS)
12. Radek (WoDG)
13. Fario (SE)
14. Pedroligur (HBE)
15. Basajew (DH)
16. Aseoks (SE)
17. Bulwok (DL)
18. Krystian (EoS)
1. Bobson (BH)
2. Sowa (OK)
3. Galahad (UD)
4. Goboss (SA)
5. Esgaroth (OK)
6. Tiatiabowh (DE)
7. Prezes (DH)
8. Mirek (OnG)
9. Bladeweaver (KoE)
10. Rilam (KoE)
11. Lohost (EoS)
12. Radek (WoDG)
13. Fario (SE)
14. Pedroligur (HBE)
15. Basajew (DH)
16. Aseoks (SE)
17. Bulwok (DL)
18. Krystian (EoS)
Dzięki Rilam za świetny turniej i przeciwnikom za bardzo ciekawe bitewki. Macie świetną miejscówkę i napewno jeszcze kiedyś przyjedziemy. Z ciekawych momentów podczas bitew. Pedro rzuca 6 na ucieczkę lordem Patrykiem i magiem. W Pogoni rzucam minosami 1i 2, drugimi minosami 3 i 2, i chariotem 3 i 2 i 1 XD. W drugiej bitwie Prezes szarzuje w swojej PIERWSZEJ turze na 2x6 turbo klocem longbeardow, z krolem na tronie z D3 ranami, runepriestem i bsb w 8 minosów z podwyższonym Res i Agi. Ustaje, w kolejnej turze zabijam klocek, bohaterowie uciakają. Kolejne XD. W 3 bitwie Rippery Gobossa szarzują w 10 ambushujacych longhornow z halabardami i się odbijają zadając jedną ranę. XD
Chciałbym podziękować wszystkim za tak liczne przybycie. Pobiliśmy frekwencyjny rekord co jest jeszcze piękniejsze, bo pokazaliśmy w nowej miejscówce, że gry bitewne przyciągają uwagę naprawdę masy fajnych ludzi. Odnośnie samej Rozgryfki wydaje mi się, że podobała się Wam. Pomysł z voucherami chyba wypalił, więc staną się zwyczajem wpisany w tę serię turniejów.
Zachęcam do zostawienia jakieś opinii i dobrej notki miejscówce. Damian i Gosia rozkręcają to miejsce od dwóch tygodni, idzie im naprawdę dobrze, warto ich dalej wspierać: https://www.facebook.com/rozgryfka/
Ponadto warto będzie raz na jakiś czas zajrzeć na fanpage, bo pewnie pojawią się zdjęcia z sesji, którą przeprowadzono na barze
Gratulacje dla całego topu. Tradycją staje się powoli, że w Tczewie żadne z środowisk nie zgarnia całej puli tylko pucharki wędrują do różnych miejsc w Polsce. Galahad, Sowa, Bobson wielkie gratulacje i uznanie dla Was.
Chętnie wysłucham uwag jeśli coś można poprawić. Na pewno będziemy chcieli w przyszłości wymieniać blaty, by nie było konieczności łączenia ich z małych. Zapewne wtedy będzie można ustawić stoły tak by było trochę więcej przestrzeni. No i na kolejnym turnieju wpiszemy przerwę obiadową w grafik.
Dziękuję przeciwnikom za gry. Krystianowi, Bartkowi (w końcu udało Ci się dokonać krwawej zemsty) no i Galahadowi (do trzech razy sztuka i mam nadzieję, że za trzecim już się nie wywiniesz
) Wszystkie były super, zresztą chyba na całym turnieju nikt nie zaznał żadnych nieprzyjemności.
No i na koniec odrobinę prywaty, moje wielkie podziękowania dla Prezesa i Lohosta za miłą niespodziankę.

Wyniki wysłane do ligi, pomorska część Miscastu rośnie w siłę i rozkręcamy się. Wielkie dzięki i do zobaczenia!
Zachęcam do zostawienia jakieś opinii i dobrej notki miejscówce. Damian i Gosia rozkręcają to miejsce od dwóch tygodni, idzie im naprawdę dobrze, warto ich dalej wspierać: https://www.facebook.com/rozgryfka/
Ponadto warto będzie raz na jakiś czas zajrzeć na fanpage, bo pewnie pojawią się zdjęcia z sesji, którą przeprowadzono na barze

Gratulacje dla całego topu. Tradycją staje się powoli, że w Tczewie żadne z środowisk nie zgarnia całej puli tylko pucharki wędrują do różnych miejsc w Polsce. Galahad, Sowa, Bobson wielkie gratulacje i uznanie dla Was.
Chętnie wysłucham uwag jeśli coś można poprawić. Na pewno będziemy chcieli w przyszłości wymieniać blaty, by nie było konieczności łączenia ich z małych. Zapewne wtedy będzie można ustawić stoły tak by było trochę więcej przestrzeni. No i na kolejnym turnieju wpiszemy przerwę obiadową w grafik.
Dziękuję przeciwnikom za gry. Krystianowi, Bartkowi (w końcu udało Ci się dokonać krwawej zemsty) no i Galahadowi (do trzech razy sztuka i mam nadzieję, że za trzecim już się nie wywiniesz

No i na koniec odrobinę prywaty, moje wielkie podziękowania dla Prezesa i Lohosta za miłą niespodziankę.

Wyniki wysłane do ligi, pomorska część Miscastu rośnie w siłę i rozkręcamy się. Wielkie dzięki i do zobaczenia!
A żaba byłaBobson pisze:W 3 bitwie Rippery Gobossa szarzują w 10 ambushujacych longhornow z halabardami i się odbijają zadając jedną ranę. XD

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie, no bez przesady
była w minosach i ungorkach

Zdać ld na 8, to chyba nie jakiś fart. A po prawdzie Rippery wbijają statystycznie niecałe 2,5 rany =)
- Jacek_Azael
- Masakrator
Jasne! Na stornie Rozgryfki właśnie pojawił się album z zdjęciami z turnieju.
https://www.facebook.com/rozgryfka/phot ... =3&theater
BTW
Znaleziono bluzę plus mam garść jakiś niebieskich kostek jeżeli komuś brakuje.
https://www.facebook.com/rozgryfka/phot ... =3&theater
BTW
Znaleziono bluzę plus mam garść jakiś niebieskich kostek jeżeli komuś brakuje.